http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-60secondsdance-topp-10-stem-pa-din-favoritt/http://www.dansit.no/events/multiplie/http://www.dansit.no/aktiviteter/oxytrain-biongschia-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/apninger-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/sang-stepp-og-samtidsdans-vers-2-rabagast-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/gronn-magnus-myhr-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/ravemachine-doris-uhlich-michael-turinski-at/http://www.dansit.no/aktiviteter/encryption-tony-tran-andreas-leonardsen-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/bent-out-of-shape-deed-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/flakkande-roynd-rannei-grenne-og-solveig-styve-holte-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/again-av-zero-visibility-corp/http://www.dansit.no/aktiviteter/sans-og-samling-ingri-fiksdal-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/en-til-en-to-tre-fire-eller-femten-terje-tjome-mossige-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/hyperfruit-ludvig-daae-og-joanna-nordahl/http://www.dansit.no/aktiviteter/church-of-dancy-asrun-magnusdottir-is/http://www.dansit.no/aktiviteter/hvor-har-du-vaert-the-urban-playground-team-uk/http://www.dansit.no/aktiviteter/blanks-ingrid-berger-myhre-no/http://www.dansit.no/hjem/kontakt/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Utlysning: Ungdom søkes til parkour-forestilling

Ungdom søkes til parkour-forestillingen «Hvor har du vært?»

Parkour handler om å overvinne hindringer som ligger i en bestemt rute, gjennom å hoppe over gjerder, klatre på hus, løpe og bevege seg på en leken og kreativ måte. Hva skjer når Parkour møter dans? To ulike disipliner er i dialog, på samme måte som når to språk møtes og må finne nye måter å kommunisere på. Dette arbeidet er karakteristisk for The Urban Playground Team, en av Storbritannias fremste grupper innen sjangeren Performance Parkour (2PK).

I anledning Multiplié dansefestival 2018 har DansiT invitert The Urban Playground Team til å arbeide med ungdommer fra Trondheim for å lage en helt spesiell utendørs forestilling!

”Hvor har du vært?” handler om å reise og forflytte seg, og kanskje finne et nytt hjem? Her får deltakerne gjøre krav på byen de bor i – ta den i bruk, gjenoppdage og utforske den, og samtidig utfordre seg selv gjennom å overvinne hindringer.

Er du mellom 16 og 25 år, og har lyst til å prøve noe nytt? Du trenger ikke ha trening i parkour eller dans fra før, så lenge du er motivert og møter til øvingene.

Prøvene vil foregår i Østbyen, i områdene Trondheim Sentralstasjon / Nedre Elvehavn (Solsiden) og Lademoen. Oppmøte på DansiT – Strandveien 33.

PRØVEPLAN:

Lørdag 10. & søndag 11. mars kl. 11-16: Øvingshelg 1 (obligatorisk)
Mandag 12. – fredag 16. mars: Ettermiddagsprøver (timeplanen tilpasses)

Lørdag 17. & søndag 18. mars kl. 11-16: Øvingshelg 2 (obligatorisk)
Mandag 19. – fredag 23. mars: Ettermiddagsprøver (timeplanen tilpasses)

Lørdag 24. mars – mandag 02. april: PÅSKEFERIE

Onsdag 03. – fredag 06. april: Ettermiddagsprøver (timeplanen tilpasses)
Lørdag 07. & søndag 08. april kl. 11-16: Øvingshelg 3 (obligatorisk)

FESTIVALUKE – oppmøte på samtlige tider er obligatorisk!
Mandag 09. & tirsdag 10. april: Gjennomganger og generalprøver (ettermiddag)
Onsdag 11. april: 2 skoleforestillinger kl. 10 og 12
Torsdag 12. april: 2 skoleforestillinger kl. 10 og 12
Fredag 13. april: Åpen forestilling kl. 18
Lørdag 14. april: Åpen forestilling kl. 14

Er du interessert i prosjektet, har spørsmål eller lyst til å bli med?
Ta kontakt med prosjektassistent Heidi Grøtte:
heidigrotte(at)gmail.com / +47 971 01 636

 

 

×