http://www.dansit.no/events/kurs/http://www.dansit.no/residens/kompani-morell-forelska/http://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens/http://www.dansit.no/utlysninger/open-call-vinvalsen-trondheim/http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
"Salt Water" av Abe Abraham (US). Vinner, Multiplié dansefilm 2019.

Utlysning: Send inn din dansefilm til Multiplié dansefilm 2020

Siden 2015 har DansiT samarbeidet med Minimalen Kortfilmfestival om programmet Multiplié dansefilm, hvor vi presenterer et bredt spekter av dansefilm fra hele verden.

Multiplié dansefilm har hentet navnet sitt fra Multiplié Dansefestival, hvor dansekunsten bøyes og tøyes inn i nye, overraskende og engasjerende former. Møtet mellom film og dans som estetiske uttrykk utgjør en interessant kunstform som DansiT ønsker å være med på å synliggjøre. Multiplié dansefilm kurateres av DansiT gjennom en åpen utlysning på FilmFreeway. 15. mai åpner vi innsendingen til Multiplié dansefilm 2020.

Multiplié dansefilm 2020 
Neste utgave av Minimalen Kortfilmfestival er 21. – 26. januar 2020. Multiplié dansefilm vises 26. januar. For andre år på rad vil en ekstern fagjury kåre en «beste film» i programmet. Vinneren vil motta en diplom og pris på 1000 euro. 

Viktige datoer:
15. mai: Innsending åpner
01. september: Earlybird frist (Registreringsgebyr: 5 $)
01. oktober: Siste frist for innsending (Registreringsgebyr: 10 $)

Maks spilletid: 20 min

×