http://www.dansit.no/events/kurs/http://www.dansit.no/aktiviteter/a-song-to-mia-habib-productions-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/you-look-like-you-y-to-c-yaniv-cohen-noil/http://www.dansit.no/events/dansefilm/http://www.dansit.no/aktiviteter/makt-og-avmakt-tony-tran-og-antero-hein-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/again-av-zero-visibility-corp/http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-hvor-har-du-vaert-multiplie-2018/http://www.dansit.no/hjem/kontakt/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Utlysning: Rabalderdans søker dansepedagoger!

Rabalderdans søker flere dansepedagoger til sitt pedagog-team!

Rabalderdans er et tilbud i kreativ dans og bevegelse for barn i barnehagealder. Gjennom ledet improvisasjon og oppgaver utfolder de seg til ulik musikk, leker med bevegelse og utforsker hva de kan gjøre med kroppen. Bevegelse og dans – “kroppens språk” – er i fokus som samspill og lek.

Rabalderdans har tre faste tilbud i uka:
Tirsdager 17.15 – 17.45: Rabalderdans 4-6 år, DansiT
Onsdager 17.15 – 17.45: Rabalderdans 2-6 år, Kolstad skole
Torsdager 17.15 – 17.45: Rabalderdans 2-4 år, DansiT

Øktene starter med 15 minutter med fri lek til musikk, etterfulgt av 30 min felles dans ledet av pedagogen. Foreldrene er med inn i rommet, og er med og danser når det er plass og behov for det.

Rabalderdans har et team på 5-6 pedagoger som rullerer på øktene. Dette semesteret er det hovedsaklig behov for flere pedagoger på onsdager.

I tillegg gjør de også ofte oppdrag på arramgementer, festivaler og gjennom Den Kulturelle Barnehagesekken.

Interessert? Ta kontakt på rabalderdans@gmail.com / 93260291 (Ingeborg Sanders)

Les mer om Rabalderdans her og på Facebook!

×