http://www.dansit.no/residens/rohde-aass-produksjoner-tjidtjie-mamma/http://www.dansit.no/events/dansefilm/http://www.dansit.no/aktiviteter/fagdag-for-dansepedagoger-jazz-metodikk-med-marita-mesloe-skaiaa/http://www.dansit.no/aktiviteter/a-song-to-mia-habib-productions-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/makt-og-avmakt-tony-tran-og-antero-hein-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/again-av-zero-visibility-corp/http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-hvor-har-du-vaert-multiplie-2018/http://www.dansit.no/hjem/kontakt/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Utlysning: Mia Habib søker statister

Statister søkes til forestillingen A song to… som co-programmeres av DansiT og Teaterhuset Avant Garden under Bastard – Trondheim internasjonale scenekunstfestival 20. – 21. september.

DansiT søker på vegne av den norske koreografen Mia Habib statister til forestillingen A song to…. I løpet av forestillingen vil det være 30 statister involvert på scenen.

A song to… er et helaftens verk med 16 dansere, som hadde premiere 19. september 2015 under ULTIMA-festivalen, Dansens Hus Oslo. Verket er inspirert av monumental kunst og massemønstringer. I forbindelse med forestillingen vil det være sekvenser med opptil 50 mennesker på scenen, som løper, går og står i en stor flokk. Dette skal gi publikum en følelse av at uante mengder mennesker kan invadere scenen og at grensen mellom forestilling og virkelighet, profesjonelle utøvere og “vanlige folk” oppleves nærmest som utvisket.

For å gjennomføre sekvensene med 50 mennesker, søker vi etter vanlige folk, i alle aldre, størrelser, etnisitet og bakgrunn. Det spesielle med denne forestillingene er at både dansere og statister skal være nakne gjennom forestillingen. Det er ikke nødvendig å ha scene- eller danseerfaring for å kunne delta.

Her er en link til en kunstner Habib har vært inspirert av, og som gir en god pekepinn på det estetiske utrykket hun er ute etter.

Datoer, prøver og forestillinger:

Prøve søndag 17. sept kl. 15.00-20.00
Prøve tirsdag 19. sept kl. 16.00-22.00
Forestilling onsdag 20. sept kl. 18.00-22.00
Forestilling torsdag 21. sept kl. 16.00-20.00
NB: Med forbehold om endringer!

Ønsker du/dere å delta eller har spørsmål, ta kontakt med:
Rebecka Lange (prosjektassistent)
Mail: rebecka-91(at)hotmail.com
Tlf: 980 67 557

Om Mia Habib

Mia Habib, med master i koreografi fra Kunsthøgskolen i Oslo, har koreografert i inn- og utland med flere mindre og større produksjoner. Habib gjestet Trondheim som festivalkunster under DansiT sin dansefestival Multiplié, med bestillingsverket En sang fra oss.. i 2016. Habib arbeider for tiden med forstillingen Tjidtjie av Rohde&Aass produksjoner som vises under Olavsfestdagene.

Mer om Mia Habib
×