http://www.dansit.no/residens/caroline-skjorshammer-herbarium/http://www.dansit.no/residens/sylwia-bloch-sternik-hybrid-rhetoric/http://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens/http://www.dansit.no/aktiviteter/multiplie-dansefilm-2020/http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Utlysning: Ledige vikariater hos Stjørdal kulturskole

Ved Stjørdal kulturskole er det ledig inntil 140 % stilling som danselærer. Stillingen vil bli fordelt på to eller flere søkere. Det søkes etter personer som har bredde i sin dansefaglige utdanning. Tiltredelse i januar, eller etter nærmere avtale med leder.

Stjørdal kulturskole har tilbud innen musikk, dans, drama, teater, skapende skriving og visuell kunst. Stjørdal kulturskole ønsker å være et ressurssenter for hele kommunen.

Nærmere informasjon :   https://www.stjordalkulturskole.no/

Innenfor dans undervises det i dag i ballett, moderne dans, barnedans, jazz, klassisk og street.  Det finnes også tre grupper med fordypning. Det er kompani og juniorkompani innenfor jazz, samt tåspiss. I løpet av året har danseelevene to faste fremføringer i Kimen eller tilsvarende lokaler.

Kontakt enhetsleder Karsten Selseth Landrø for mer informasjon på 916 22 532.

Finn ut mer her
×