http://www.dansit.no/residens/caisa-rostad-pappaprosjektet/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2021/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Utlysning: KreativLAB – 2020-2021

Er du interessert i å utvikle din koreografiske stemme og kunstnerskap?

KreativLAB er et toårig prosjekt for koreografer i etableringsfasen. CODA – Oslo International Dance Festival i samarbeid med Bærum Kulturhus og blant andre DansiT skal nå gjennomføre en ny runde med KreativLAB og søker koreografer i etableringsfasen for perioden 2020-2021. Man må kunne delta begge år (samlinger på én uke i oktober hvert år).

Dette er en unik mulighet til å lære, knytte nettverk og utvikle sitt eget kunstnerskap med god støtte fra en erfaren mentor. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra fjorårets deltagere, og vi håper at mange ønsker å søke i år også!

Er du interessert i å utvikle din koreografiske stemme og kunstnerskap?

CODA – Oslo International Dance Festival i samarbeid med Bærum Kulturhus og blant annet DansiT  skal gjennomføre en ny runde med KreativLAB og søker nå  koreografer i etableringsfasen for perioden 2020-2021. DansiT ønsker å støtte utviklingen av koreografiske praksiser i Norge gjennom å gi unge koreografer tid og mentoring til å utvikle sine prosesser.

Det vil til sammen være 7 deltagere i prosjektet, der 1 koreograf er nominert og støttet av DansiT, 4 koreografer av andre kompetansesenter for dans og 2 er valgt av CODA.

Søknadsfrist: 01.08.20

Program og søknadskriterier

Program 2020

Aktivitet på Bærum Kulturhus under CODA warmupfest 13.-16.oktober 2020, med mentor Fin Walker (UK)   http://finwalker.co.uk

Gjennomføres på Bærum Kulturhus med smittevernhensyn, mentor deltar på digital plattform, og Stine Nilsen som moderator i studio.

Program 2021

Aktivitet på Bærum Kulturhus i fire dager under CODAdancefest21 i perioden rundt 19-25.oktober 2021, med mentor Fin Walker (UK)

Studio-visning av egne metoder under CODAdancefest21.

CODA og Bærum kulturhus bidrar med: 

  • Gratis lunsj
  • Gratis overnatting i residenshuset hvis man bor utenfor Østlandet
  • 1500 kr til hver deltaker per samling
  • Rabattert billett til forestillinger under CODA warmupfest på Bærum Kulturhus 13. og 14. okt.

DansiT bidrar med:

  • Reisekostnader
  • Diett
  • 3000 kr i honorar for studiovisning i 2021

 

Søknadskriterier: 

Søker må være ferdig med sin utdanning

Søker må vise engasjement for utvikling av egen koreografisk stemme

Søker må ha mulighet til å delta både i 2020 og 2021

Søker må ha tilknytning til Midt-Norge

 

Er du interessert i å søke? 

Send CV og søknad/motivasjonsbrev (maks én A4 side) til hilde@dansit.no innen 01.08.2020

×