http://www.dansit.no/residens/flonesstrugstadsanders-construire-humain/http://www.dansit.no/aktiviteter/bent-out-of-shape-deed-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/again-av-zero-visibility-corp/http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-hvor-har-du-vaert-multiplie-2018/http://www.dansit.no/hjem/kontakt/http://deed.no/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Utlysning: 60secondsdance – Dansefilm

Nå skjer det! 60secondsdance 2018 har åpnet for innsending av nye dansefilmer!

Konkurransen er åpen fra 06.11 2017 til 11.01.2018

Internasjonale kunstnere inviteres til å sende inn en 60 sekunders dansefilm til neste års utgave av 60secondsdance. Konkurransen gir internasjonale kunstnere en mulighet til å presentere sin 60 sekunders dansefilm, og nå ut til seere over hele verden via deres YouTube kanal, samt en mulighet til å bli forhåndsvalgt til Topp 30 av den nordiske juryen. Vinnerne av konkurransen vil bli distribuert til et bredt nettverk av visningssteder, festivaler og kringkastingsnettverk.

60secondsdance har som mål å vise dansefilmer av høy kunstnerisk kvalitet til et stort antall publikum i både urbane og perifere områder.

PÅMELDING

Det koster ingenting å sende inn et bidrag. Du trenger bare å laste opp din 60 sekunders film til YouTube, og følge retningslinjene på  www.60secondsdance.com.

Viktig: Filmer som overstiger 60 sekunder vil bli diskvalifisert.

DU KAN VINNE 1500 EURO, TRE GANGER!

Hvert land velger sine egne Topp 10, og 1. og 2. plasser. Dermed har hver innsendte film en mulighet til å vinne tre ganger! Publikum har i år også mulighet til å delta i 60secondsdance ved å gå inn på nettsiden, og stemme på sin favorittfilm fra hvert lands Topp 10.

Hvert land tilbyr vinnerne følgende priser:
1.plass: 1500€
2.plass: 500€
Publikumsprisen: Mulighet til å turnere med de nordiske vinnerne.

Vinnerne vil bli annonsert i april 2018

×