http://www.dansit.no/aktiviteter/sommerkurs-i-trondheim-2018/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2019/http://www.dansit.no/aktiviteter/tilt-grow-seminar-fagdag-for-dansekunstnere-pedagoger-utovende-og-skapende/http://www.dansit.no/residens/panta-rei-danseteater-tilt-grow/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Nyhet: Nytt samarbeid – Kreativt Bransjetreff

DansiT samarbeider med CODA Oslo International Dance Festival og Bærum Kulturhus om det toårige prosjektet Kreativt Bransjetreff
Prosjektet skal gi dansekunstnere fra ulike regioner muligheten til å møtes for å utforske og utfordre sin egen kreative praksis, dele sin praksis med andre og skape relasjoner og nettverk med andre dansekunstnere fra andre regioner.

Kreativt Bransjetreff vil foregå i to samlinger over de neste to årene:

2018;Gruppen møtes i 5 dager med mål om å utforske og utfordre egen kreative praksis. 

2019; Den samme gruppen møtes igjen i 5 dager for å videreutvikle ideer og mulighet til å vise works-in-progress.

Dette er en mulighet til å bli bevisst sin egen kreative stemme og intensjon, dele sin praksis med andre og skape relasjoner og nettverk som kan fortsette å gi faglig påfyll langt utover treffet.

FASILITATOR: Fin Walker, en engelsk koreograf med lang erfaring fra samtidsdans, film, teater og opera, tilrettelegging, utforskning og utveksling. Det blir en blanding av fysisk praksis, feedback og refleksjon, med tid til å jobbe alene og sammen med resten av gruppen. Vi bruker Liz Lerman sin feedback-teknikk og utvikler fysisk og verbal bevissthet. Fin Walker tilrettelegger opplegget direkte i henhold til de dansekunstnerne som er med.

DansiTs medlemmer kansøke om å delta i prosjektet ved å sende et kort motivasjonsbrev med CV til hilde@dansit.no innen fredag 24. august.
×