http://www.dansit.no/aktiviteter/studiovisning-karen-hoybakk-mikaelsen-og-erikk-mckenzie/http://www.dansit.no/events/multiplie/http://www.dansit.no/aktiviteter/janne-eraker-rhythm-is-a-dancer/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
http://www.dansit.no/events/multiplie/
2.-6. april: Multiplié dansefestival!

Nyhet: Multiplié dansefestival 2019!

Velkommen til Multiplié dansefestival, 2. – 6. april 2019!

Multiplié er festivalen som tøyer og bøyer vår forståelse av hva dans kan være, og for hvem. Festivalen ble etablert i 2004 og har blitt arrangert som en biennale fram til 2018. Fra og med i år arrangeres Multiplié dansefestival som en årlig festival!

Multiplié dansefestival skal være en bevisst og nysgjerrig samfunnsaktør som speiler samtiden, og presenterer dansekunst av høy kunstnerisk kvalitet – som utfordrer og overrasker. Årets program åpner opp for å diskutere hvorvidt enhver har rett og frihet til å definere hvem man er, hvem man vil elske, og hvordan man vil uttrykke seg.

Årets forestillinger er programmert i tråd med festivalens kunstneriske profil, og et ønske om å gi plass til ulike stemmer, kropper, uttrykk og livserfaringer. Under festivalen vil du møte ulike kunstnere som gjennom dansekunsten nettopp evner å løfte blikket vårt og inviterer oss til å utvide våre vante perspektiver.

DansiT er stolt av å ha co-produsert seks av årets forestillinger, og gleder oss til dermed å kunne presentere flere rykende ferske urpremierer under festivalen!

06.04.2019byr på en rekke ulike opplevelser for både barn og voksne. Du vil møte internasjonale, nasjonale og lokale dansekunstnere i forestillinger, gallerirom, workshops, samtaler og på filmlerretet. Hver dag begynner med morgenklasser på DansiT og avsluttes med festivalbar i Lobbyen.

Tradisjonen tro inviterer vi på lørdag til en skikkelig festivalfest og lover forrykende stemning på dansegulvet!

ARENA / SAMARBEIDSPARTNERE
Verkstedhallen & Lobbyen / Trøndelag Teater / Cinemateket Trondheim / Lademoen Kunstnerverksteder / BABEL visningsrom for kunst / Trondheim Kunstmuseum / DansiT

TILSKUDDSYTERE OG ØVRIGE SAMARBEIDSPARTNERE
Kulturrådet, Trøndelag fylkeskommune, Trondheim kommune, Inkl. Den Kulturelle Skolesekken og Kulturenheten, City Living Sentrum Hotel, Dromedar Kaffebar, GODT BRØD

×