http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-60secondsdance-topp-10-stem-pa-din-favoritt/http://www.dansit.no/events/multiplie/http://www.dansit.no/aktiviteter/oxytrain-biongschia-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/apninger-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/sang-stepp-og-samtidsdans-vers-2-rabagast-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/gronn-magnus-myhr-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/ravemachine-doris-uhlich-michael-turinski-at/http://www.dansit.no/aktiviteter/encryption-tony-tran-andreas-leonardsen-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/bent-out-of-shape-deed-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/flakkande-roynd-rannei-grenne-og-solveig-styve-holte-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/again-av-zero-visibility-corp/http://www.dansit.no/aktiviteter/sans-og-samling-ingri-fiksdal-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/en-til-en-to-tre-fire-eller-femten-terje-tjome-mossige-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/hyperfruit-ludvig-daae-og-joanna-nordahl/http://www.dansit.no/aktiviteter/church-of-dancy-asrun-magnusdottir-is/http://www.dansit.no/aktiviteter/hvor-har-du-vaert-the-urban-playground-team-uk/http://www.dansit.no/aktiviteter/blanks-ingrid-berger-myhre-no/http://www.dansit.no/hjem/kontakt/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-60secondsdance-topp-10-stem-pa-din-favoritt/
60secondsdance 2018 - stem på din favoritt!

Nyhet: 60secondsdance Top 10 – Stem på din favoritt!

Danmark, Finland og Norge har nå kåret sine topp ti dansefilmer i konkurransen 60secondsdance.

De nasjonale juryene i Danmark, Finland og Norge har nå alle kåret sine 10 favoritter blant de 30 semifinalistene i konkurransen. Det vil si at det nå er plukket ut 10 filmer i Danmark, 10 filmer i Finland og 10 filmer i Norge. Det er derfor ikke nødvendigvis de samme filmene som er valgt ut i hvert land.

Den norske 1. og 2. plassen i konkurransen annonseres lørdag 14. april kl 19.00 i en egen seremoni, som vil holdes på Cinemateket under Multiplié dansefestival. I tillegg vil det annonseres en publikumsvinner for hvert land, som skal stemmes frem av dere!

Gå inn på nettsiden til 60secondsdance, og stem på DIN favoritt blant dansefilmene! Du kan stemme på én film fra hvert land.

×