http://www.dansit.no/utlysninger/flekker-kommer-til-barnehager/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Yaniv Cohen

«Flekker» kommer til barnehager!

Flekker er en mini-danseforestilling som nå kommer på besøk til barnehager i Oslo, Kristiansand, Bergen og Trondheim i juni. Det er en leken forestilling som vekker fantasi og undring gjennom bevegelse og musikk.

Flekker ble skapt av dansekunstner og koreograf Yaniv Cohen som en respons på nedstengningen av samfunnet på grunn av coronapandemien. Prosjektet har siden begynnelsen i mars 2020 utviklet seg og ekspandert og Flekkene gleder seg til å opptre for enda flere barn i 2021.

Flekker skal være en overraskelse for barna og foregår ute i sin helhet, i trygg avstand med tanke på smittevern. Fire fargerike Flekker dukker opp utenfor barnehagen og sprer glede og nysgjerrighet i en setting som gir rom for barnas spontane reaksjoner. Når forestillingen er ferdig, forsvinner Flekkene like plutselig som de kom.

Dette er et gratistilbud som viser dansekunst i et uhøytidelig format. Forestillingen varer i ca. 14 minutter og passer best for de eldre barna i barnehagen.

Spilleperioden er 31. mai – 18. juni.

MELD PÅ DIN BARNEHAGE HER

Siste frist for påmelding er 14. mai og vi følger “førstemann til mølla”-prinsippet. Du vil bli kontaktet i løpet av mai med ytterligere informasjon og forestillingstidspunkt.

Foto: Yaniv Cohen

 

Medvirkende

Koreograf: Yaniv Cohen
Medskapende utøvere: Anna Thu Schmidt, Marie Rechsteiner, Michael Aspli, Gunhild Løhre
Støttet av: Kulturrådet og FFUK
Co-produsert av: Dansens Hus, Carte Blanche, Scenekunst Sør og DansiT

×