http://www.dansit.no/residens/fredrik-petrov-folklore/http://www.dansit.no/aktiviteter/quantum-entanglement/http://www.dansit.no/aktiviteter/utsatt-sacrificing-motorpsycho-og-impure-company-no-ir/http://www.dansit.no/aktiviteter/circus-absence/http://www.dansit.no/aktiviteter/penga-eller-livet-et-fagprogram-om-a-forvalte-resurser-og-skape-en-baerekraftig-kunstnerkarriere/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Carte Blanche Audition 2022 – Søknadsfrist 7. november

Carte Blanche søker samtidsdansere på høyt teknisk nivå, og med sterke utøvende og skapende ferdigheter, for stillinger med oppstart i august 2022.
Les om utlysningen her:

Utlysning

Vi søker:

Erfarne dansere (eldre enn 24 år)
med minst 3 års profesjonell erfaring i kreative og dynamiske prosesser. Vi setter pris på individualitet, modenhet, sterke utøvende ferdigheter, og kunstnerisk integritet. Kjønn er ikke spesifisert. Arbeidsspråk er engelsk.

Aspiranter (yngre enn 24 år)
med minimum 3 års utdanning og relevant erfaring i kreative prosesser. Vi setter pris på individualitet, sterke utøvende og skapende ferdigheter og kunstnerisk integritet. Kjønn er ikke spesifisert. Arbeidsspråk er engelsk.

Viktige datoer:
Søknadsfrist: 7. november 2021
Audition: 8. – 9. januar 2022

Sted:
Studio Bergen, Nøstegaten 119,
5011 Bergen, Norway

Vennligst merk:

  • Audition er kun for inviterte
  • De inviterte får beskjed 8. desember til e-postadressen søknaden er sendt fra.
  • Vennligst send søknaden din på norsk og/eller engelsk, inkludert din CV, motivasjonsbrev, foto og video i din e-post
  • Vennligst inkluder fødselsdato på CV’en
  • Stillingene har oppstart august 2022

Søknad sendes til audition@ncb.no

For mer informasjon, vennligst besøk vår hjemmeside: https://carteblanche.no/audition-carte-blanche-2022/

Om Carte Blanche

Carte Blanche ble etablert i 1989, og har base i Bergen sentrum. Studio Bergen i Nøstegaten er både produksjonslokaler og hjemmescene for kompaniet som også turnerer i Norge og i utlandet.

Ensemblet består av 12-15 dansere fra hele verden. Hver sesong produseres to til tre nye forestillinger i samarbeid med nye talenter, kjente og relevante koreografer. Carte Blanche turnerer for tiden med forestillinger av koreografer som François Chaignaud, Frédérick Gravel, Lia Rodrigues og Pedro Gómez-Egaña.
I den kommende 2022-sesongen vil kompaniet lage nye produksjoner med blant andre Eszter Salamon, Jonas & Lander og Roza Moshtaghi.

×