http://www.dansit.no/residens/siri-jontvedt-fifty-ways-to-leave-a-shape/http://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens/http://www.dansit.no/utlysninger/sesongapning-med-rosendal-teater-3-6-september/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2021/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Sylwia Bloch Sternik – Hybrid Rhetoric

I uke 50 er Sylwia Bloch Sternik i residens med prosjektet Hybrid Rhetoric

Sylvia Bloch Sternik har nettopp begynt å jobbe med en solo med arbeidstittelen Hybryd Rhetoric  – a hand maneuver and the art of beautiful speaking. Med henvisning til den gamle greske retorikken, kunsten å tale effektivt, undersøker hun hvordan man kan utforme en bevegelse for å gjøre den mer overbevisende og overtalende. Hun vil i dette prosjektet undersøke om det fins metoder som kan brukes til å manipulere ekspressiviteten i bevegelsen og dansen.

Soloen vil også være en kommentar til dagens salgsdominerte liv, der vi daglig møtes av forskjellige manipulasjonsteknikker.

Om Sylwia Bloch Sternik

Sylwia Bloch Sternik har danset og drevet med bevegelse siden hun var barn. Hun er utdannet ved intensivt kveldstudium ved Schous kulturskole. For tiden driver hun med frilansingsprosjekter og holder danseklassene i samtidsdans. I 2015- 2017 var hun student av Cracow Dance Theatre i Polen og var danser blant annet i Groteska Theatre og Siedlecki Dance Theatre. Kjærligheten for å reise kobles ofte med å møte inspirerende bevegere, dansere og koreografer. Sylwia besøkte Tel Aviv, Torino, New York, danset med utvøerne fra Batsheva, Hofesh, Kidd Pivot, Inner Outerspace og Winter Guests Dance Company.  

×