http://www.dansit.no/utlysninger/open-call-to-be-given-over/http://www.dansit.no/residens/ronald-belaza-walls/http://www.dansit.no/aktiviteter/konsert-oy/http://www.dansit.no/aktiviteter/normal/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Nansen/Opeide: Da får du ikke komme i bursdagen min

Uke 21 / 2022

Dette prosjektet skal resultere i en danseforestilling for barn og unge. Arbeidstittelen «Da får du ikke komme i bursdagen min» viser til tematikk som vennskap, inkludering, ensomhet, utenforskap, glede og sorg. Vi skal  utforske kontraster, ulike sider av vennskap og grensesetting i et vennskap, og hvordan dette kan kommuniseres via dans og bevegelse.

Medvirkende: Vilde Opeide og Pernille Nansen
Støttet av: Trøndelag Fylkeskommune og DansiT

Om kunstnerne

Vilde Opeide og Pernille Nansen har begge en bachelor i jazzdans fra Kunsthøgskolen i Oslo. Vilde kommer fra Trondheim, og har etter endt skolegang vært medvirkende i blant annet Cabaret på Den Nationale scene og i «Juleevangeliet – the smash (s)hit musical» i Trondheim spektrum. Pernille ble tatt opp i talentprogrammet Frikar X, og har i tillegg til å jobbe frilans gjort mange oppdrag innen vertikaldans. Begge har vært med på å starte SHE heels company, og jobber for å være allsidige dansere som kan uttrykke seg på ulike plattformer.

×