http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/https://www.barasigfusdottir.comhttp://www.dansit.no/aktiviteter/lulla-dybwikdans-no-juba-juba-festivalen/http://www.dansit.no/residens/kristina-gjems-your-shadow/http://www.dansit.no/aktiviteter/svartlamodagen-2019/Lørdag 25. mai: Studiovisning Fadi Giha
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Mariama Slåttøy – Lautir

Soloprosjektet “Lautir” er en kommentar til hvor bundet individet er av samfunnets styrende rammer.

Med ritualer som utgangspunkt ønsker dansekunstner Mariama Slåttøy å utforske handlinger vi gjentar etter fastsatte regler. Prosjektet ser på eksempler fra det seremonielle og det hverdagslige, så vel som handlingsmønstre vi deler med andre arter i dyreriket.

Arkitekt og filmskaper Sveinung Gjessing vil være et ytre øye i prosessarbeidet.

Studiovisning på DansiT fredag 16. november kl. 13.30.

Om Mariama Slåttøy

Mariama Slåttøy er utdannet ved KHiO med en bachelorgrad i utøvende dans (2014). Hun har i flere år vært tilknyttet Oslo Danse Ensemble, hvor hun blant annet har turnert med Riksteatret og jobbet med koreografer som Jo Strømgren, Subjazz og Ole Martin Meland. Mariama har også vært engasjert ved Folketeatret, Oslo Nye Teater og Hålogaland Teater, hvor hun har arbeidet med teateroppsetninger og musikaler. Som den ene halvdelen av prosjektet “Teip”, en plattform for eksperimentering med film, arkitektur og dans, har hun skapt dansekunst i filmformat og hatt festivalvisninger både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg har hun gjort en rekke danseoppdrag som omfatter alt fra TV-opptredener til arrangementer, musikkvideoer og filmprosjekter.

mariama.no
×