http://www.dansit.no/residens/river-being/http://www.dansit.no/residens/propellart1-butoh-solo-in-progress/http://www.dansit.no/residens/revisiting-solo/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/http://www.dansit.no/aktiviteter/sommerkurs-i-trondheim-2022/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Linn Christin Aagedal – Jeg ser det indre

«Jeg ser det indre» er et danseprosjekt for barn og unge.

Hva skjer når fantasiverdenen kolliderer med den virkelige verden? Dette sammenstøtet skaper en konstant driv av å være i fantasiverdenen.

Med inspirasjon fra surrealismens tid, møter vi på tre dansere som er på reise i et komplekst fantasiunivers. Under reisen besøker danserne blant annet ulike fantasi destinasjoner; som den evig varende bursdagsfesten, samt der frukt og potteplanter er gigantiske. Gjennom deres reise møter de konstant på hindringer som vil trekke dem tilbake til den virkelige verden.

Medvirkende

Konsept: Linn Christin Aagedal
Utøvende og skapende dansere: Mari Bygnes, Mari Woll og Linn Christin Aagedal
Musiker: Tom Oldfield
Andre samarbeidende: Mikaela Canborn
Coverfoto: Rolf Aleksjunas Øvrum Christensen/ Oslo Teatersenter
Støttet av: Trøndelag Fylkeskommune og Flatanger Kommune

Om kunstnerne

Linn Christin Aagedal (f.1993) er fra Flatanger. Hun har en Bachelor i Utøvende dans fra Universitetet i Stavanger, og PPU i dans fra Kunsthøgskolen i Oslo. I forbindelse med BA-studiet tilbrakte hun et utvekslingssemester ved Den Danske Scenekunstskolen i København. Etter fullførte studier fra 2019 har hun vært aktiv som frilans danser og dansepedagog. Som dansekunstner er hun interessert i å jobbe med improvisasjon, der hun legger vekt på somatiske utforskningsmetoder i arbeidet sitt. I tillegg har hun en interesse av å jobbe tverrfaglig med dansen.

Mari Bygnes (f. 1993) er født og oppvokst på Voss. Hun har sin utdannelse fra Copenhagen Contemporary Dance School, og tok sin Bachelorgrad i dansekunst og koreografisk tenkning ved Høyskolen for dansekunst (tid. Skolen for samtidsdans) våren 2019. Etter studiene har hun jobbet som frilansdanser, både i egne og andres prosjekter. For tiden jobber hun blant annet med å lage dansekunst for barn i barnehagen sammen med en kollega.

Mari Woll (f.1992) er en norsk/tysk dansekunstner, med en bachelor i samtidsdans fra Trinity Laban Conservatoire i London. Som utøver har hun tidligere arbeidet med Linn Christin Aagedal, i tillegg til koreografer som Frida Vorgaard, Marina Collard, Martin Nachbar, Zoi Dimitriou, Laura de Altube og Kristian Tirsgaard. Mari er spesielt interessert i å arbeide på tvers av kunstformer, og har de siste årene derfor også utforsket film som medium. Hun er videre opptatt av å arbeide med samfunnsrelaterte temaer gjennom dansen, herunder identitet og mellommenneskelige relasjoner.

Tom Oldfield (f.1993) comes from the UK but has lived in Oslo since 2019. He is a
cellist, composer and performer of electronic music. He graduated from Trinity Laban Conservatorie of Music and Dance with an undergraduate degree in 2015. Afterwards, he was based in London working as a professional musician focusing in ambient jazz, and contemporary music. In 2019, he moved to Oslo and is now studying Live Electronics at Norges Musikkhøgskole.

×