http://www.dansit.no/residens/river-being/http://www.dansit.no/residens/propellart1-butoh-solo-in-progress/http://www.dansit.no/residens/revisiting-solo/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/http://www.dansit.no/aktiviteter/sommerkurs-i-trondheim-2022/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Owen Fiene

Katrín Gunnarsdóttir – ALDA

ALDA er en nordisk danseforestillingsinstallasjon inspirert av historien om kvinners kollektive fysiske arbeid, og spesielt dens forhold til repeterende bevegelser og sang, for å generere en situasjon med intim kvinnelig samling, konvergens og sammenfall.

Prosjektet er initiert av den islandske koreografen Katrín Gunnarsdóttir. Arbeidet vil bli utført av kvinnelige dansere og vil bli presentert i utstillingssammenheng. ALDA åpner på Gerðarsafn i Reykjavík (IS) i juni 2022, og andre versjoner med lokale dansere vil bli presentert på Multiplié dansefestival i april 2023 og i Tammerfors høsten 2023.

Under residensperioden ved DansiT avholder Gunnarsdóttir en arbeidsworkshop med en gruppe lokale dansekunstnere bestående av Veslemøy M. Frengstad, Valentina Martínez Mariscal, Amy Pender og Nina Wollny.

Mer informasjon om Katrín Gunnarsdóttir: www.katringunnarsdottir.com

×