https://www.barasigfusdottir.comhttp://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens-uke-23-og-uke-26/http://www.dansit.no/residens/kristina-gjems-your-shadow/http://www.dansit.no/aktiviteter/sommerkurs-i-trondheim-2019/http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Ingrid Berger Myhre – IN OTHER WORDS

Er dans språk?

IN OTHER WORDS er et forskningsprosjekt rundt literacy in dance , i form av en lek der fire utøvere parafraserer hverandres danser med mer eller mindre frie tøyler. Ved å la språklige mekanismer organisere dansene deres, balanserer de lettsindig mellom formell meningskonstruksjon og illusjonen av det begripelige. Med syntaks og retoriske virkemidler hentet fra det språklige som komposisjonsverktøy, er problemstillingen vi tar utgangspunkt i hvordan vi leser – framfor simpelthen ser på – dans.

Forskningsprosjektet ble initiert og delvis utviklet på P.A.R.T.S. under Research Studios ’17-’18, ledet av Ingrid Berger Myhre og utviklet i samarbeid med Pablo Esbert Lilienfeld, Chloe Chignell og Thomas Bîrzan, i samtale med Bojana Cvejić.

×