http://www.dansit.no/residens/river-being/http://www.dansit.no/residens/propellart1-butoh-solo-in-progress/http://www.dansit.no/residens/revisiting-solo/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/http://www.dansit.no/aktiviteter/sommerkurs-i-trondheim-2022/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Fredrik Petrov – Folklore

Folklore er basert på Bulgarsk folkekultur-og tradisjon, mer spesifikt, en samling tradisjonelle danser kalt “horo”. Folklore undersøker spillerommet for å uttrykke mangfoldige fasetter av seksualitet; i en aksentuert, heteronormativ tradisjonskultur. Hvordan vil min “skeive” kropp navigere seg gjennom tradisjoner og kulturelle affærer, i et forsøk på å skape en “ny folkedans” som rommer min egen naturlighet, og som fler få ta del i?

Av og med: Fredrik Petrov
Støttet av: Kulturrådet | Forprosjekt

Om Fredrik Petrov

Fredrik Petrov arbeider som scenekunstner med dans, koreografi og teater. Han er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo med en bachelorgrad i samtidsdans. Hans kunstnerskap består av prosjekter med ulik intensjon i varierte formater og formidlingsmåter, om det er for scene, galleri, site-specific eller for film. Han veksler mellom å arbeide med egne kunstprosjekter og samarbeidsprosjekter for og med andre kunstnere. Risiko – begrensning, autentisitet versus bedrageri er begreper som står sentralt i hans kunstneriske research og praksis.

fredrikpetrov.com
×