http://www.dansit.no/residens/caroline-skjorshammer-herbarium/http://www.dansit.no/residens/sylwia-bloch-sternik-hybrid-rhetoric/http://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens/http://www.dansit.no/aktiviteter/multiplie-dansefilm-2020/http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Skjørshammer/Moen – Herbarium

I uke 51 har Carolina Skjørshammer og Dina Moen residens hos oss med prosjektet Herbarium (arbeidstittel).

Med potteplanten som kjærlighetsobjekt lar vi oss forføre av jord, røtter, blader og stilker. Ved å feks grave, lytte, vente, vokse og visne undersøker vi deres verden nærmere. Hvordan forplanter det seg i oss, og hva lærer vi? Prosjektet er fremdeles i idéfasen og vi vil bruke residensen til å prøve ulike fysiske og metodiske innganger til arbeidet.

Medvirkende

Dina Moen er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo med en bachelor i samtidsdans (2010-2013) med påfølgende PPU i dans (2017-2018).

Caroline Skjørshammer er utdannet fra Point Park University Conservatory of Performing Arts med bachelor i klassisk ballett og psykologi (2004-2008) og master i psykologi (2009-2011) fra UiO. De jobber begge frilans som utøvere, pedagoger og koreografer med base i Oslo.

×