http://www.dansit.no/residens/siri-jontvedt-fifty-ways-to-leave-a-shape/http://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens/http://www.dansit.no/utlysninger/sesongapning-med-rosendal-teater-3-6-september/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2021/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Skjørshammer/Moen – Herbarium

I uke 51 er Caroline Skjørshammer og Dina Moen i residens med prosjektet Herbarium

Med potteplanten som kjærlighetsobjekt lar vi oss forføre av jord, røtter, blader og stilker. Ved å feks grave, lytte, vente, vokse og visne undersøker vi deres verden nærmere. Hvordan forplanter det seg i oss, og hva lærer vi? Prosjektet er fremdeles i idéfasen og vi vil bruke residensen til å prøve ulike fysiske og metodiske innganger til arbeidet.

Medvirkende

Dina Moen er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo med en bachelor i samtidsdans (2010-2013) med påfølgende PPU i dans (2017-2018).

Caroline Skjørshammer er utdannet fra Point Park University Conservatory of Performing Arts med bachelor i klassisk ballett og psykologi (2004-2008) og master i psykologi (2009-2011) fra UiO. De jobber begge frilans som utøvere, pedagoger og koreografer med base i Oslo.

×