http://www.dansit.no/utlysninger/apen-utlysning-alda-av-katrin-gunnarsdottir/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2022/?preview_id=8878&preview_nonce=1f06f3babd&_thumbnail_id=9012&preview=truehttp://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
http://www.dansit.no/residens/caisa-rostad-pappaprosjektet/
Residens uke 26: Caisa Røstad

Caisa Røstad – Pappaprosjektet

«Pappaprosjektet» er et personlig prosjekt helt i startfasen, initiert av Caisa Røstad.

Foreløpig går prosjektet ut på at dattera, Caisa, møter pappaen sin, Bjørn, i studio i en hel uke for å bygge en sterkere relasjon. Etter flere år med frustrasjon over egen far er dattera klar for å forstå, akseptere og bli kjent på nytt. Innerst inne føles det også litt som en redningsaksjon, men det får hun holde for seg selv. Å møtes i studio over tid er et forsøk på å heller møte hverandre i den sceniske verden enn å ta en kaffe i gågata.

«Den jeg aldri blir klok på. Underlige, mystiske, beleste, radikale, sentimentale, gode, proffe raring» – Åge Aleksandersen om Bjørn Røstad, 2013, Hjemløs

Medvirkende

Bjørn Røstad er Caisa sin pappa. Han flyttet til Trondheim i 1979 for å spille saxofon med Åge Aleksandersen og Sambandet. Han er en eminent saxofonist og rocker. I tillegg til livet som musiker har en stor del av de siste årene vært preget av et tyngende mørke.

Caisa Strømmen Røstad er Bjørn sin datter. Hun flyttet fra Trondheim til Oslo i 2002 for å bli danser. Nå er målet å bruke dansen og pappaens instrument, saxofon, som et virkemiddel i å bygge en ny og sterkere relasjon til hverandre og samtidig skape et lite kunstnerisk verk på en uke.

×