http://www.dansit.no/residens/river-being/http://www.dansit.no/residens/propellart1-butoh-solo-in-progress/http://www.dansit.no/residens/revisiting-solo/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/http://www.dansit.no/aktiviteter/sommerkurs-i-trondheim-2022/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Ann Mirjam Vaikla

Corentin JPM Leven – Birds of Ill Omen

“Birds of Ill Omen” (BOIO) er en forestilling som kontekstualiserer og problematiserer medikalisering av Skeiv kropp.

Hvordan opprettholde det selvidentifiserte aspektet av det skeive samfunnet og medisin, i en velfungerende sameksistens? Ved å bruke utøverens erfaring og forhold til Skeiv Historie vil forestillingen undersøke tvetydigheten mellom vitenskap og Skeive menneskers selvidentifisering i heteronormative sammenhenger.

Forestillingen er det andre soloverket av Corentin JPM, og er laget i samarbeid med Ann Mirjam Vaikla, Marianna Sangita A Røe og Ulf Nilseng.

Medvirkende

Kunstnerisk leder & utøver: Corentin JPM Leven .
Scenograf: Ann Mirjam Vaikla
Komponist & musiker: Marianna Sangita A. Røe
Fysisk rådgiver: Ulf Nilseng

Tilskuddsytere: Norsk Kulturråd og Fritt Ord

Co-produsenter: DansiT, Narva Art Residency, Black Box teater

Om Corentin JPM Leven

Corentin JPM Leven er en fransk multidisiplinær scenekunstner som jobber og bor i Oslo. Corentin JPM ble mottaker av Kunstnerstipend fra kulturrådet i 2019.

Corentin JPM har jobbet som utøver siden 2015, bl.a. med CocoRosie, Ulf Nilseng, og sin egen soloforestilling “+-” som hadde premiere i februar, 2020, på Black Box Teater i Oslo. “+-” portretterer Corentin JPMs egen historie med HIV. Corentin JPMs kunstneriske uttrykk tar for seg ulike problemstillinger, historier, rom og estetiske uttrykk knyttet til queer, og arbeidet hans er sterkt forankret i queer-miljøets arv og historie.

×