Say SomethingI Say Something undersøkes gruppeadferd, konformisme og ytringsfrihet gjennom bevegelse og musikk. Med utgangspunkt i en kor-komposisjon av samtidsmusikeren Sylvia Hallett møtes Svartlamon Hardkor og dansekompaniet h2dance som syngende og dansende aktører. Publikum inviteres inn i en interaktiv forestilling der de dusjes i vokal og elektroniske lyder som beveger seg fra det sublime til urovekkende. Say Something påvirkes gjennom at publikum og utøvere er i konstante forhandlinger med hverandre, noe som gjør hver forestilling unik. En dristig og annerledes forestilling som du ikke bør gå glipp av!

h2dance (dannet i 1999) presenterer felles koreografi og regi av de to kunstneriske lederne Heidi Rustgaard (Norge) og Hanna Gillgren (Sverige). Sammen lager de dynamiske, tankevekkende og ofte ironiske danseforestillinger som grenser til performance. Arbeidet kombinerer bevegelser med tekst, sang, film og designelementer, som kommuniserer direkte med publikum.

Svartlamon Hardkor (populært kalt “Hardkoret”) er et fullblods mannskor fra bydelen Svartlamon i Trondheim. Hardkoret har en intensjon om å fornye kortradisjonen gjennom å stjele uhemmet fra musikkhistorien gjennom de siste 500 år, for å blande det til et eget uttrykk. Alt fra tradisjonell korsang til rockemusikk fremføres med en “punk attitude”. Hardkorets motto er: “Alt kan dirigeres”.

Konsept, regi og koreografi: Hanna Gillgren and Heidi Rustgaard. Musikk: Sylvia Hallett. Aktører: Laura Doehler, Peter Jansson, Gareth Green, Anne Gaelle Thiriot og Svartlamon Hardkor. Lydtekniker: Max Hallett Samarbeidspartnere / støttespillere: Arts Council England, Nordisk Kulturfond, Norsk Kulturråd, Svensk Kulturråd, Buskerud Fylkeskommune, Säffle Kommun, Dans i Värmland og Arts and Grants Kensington and Chelsea og Den Norske Ambassade i London.

www.billettservice.no


www.h2dance.com
www.hardkor.net
Say Something: www.youtube.com
Sartlamon Hardkor
- Jordunstsangen: www.youtube.com
- Skjedesymfonien: www.youtube.com