WeFiction, Private Rite & Verksted for vennskapWeFiction
er en koreografi som har vokst fram i nær dialog med danserne. Nyskapte toner med inspirasjon fra norsk folkemusikk kommer fra England, gjennom Nathaniel Reeds spesialskrevne musikk. I denne energiske og vakre forestillingen møter vi tre dansere som byr på seg selv og fører minner fra sine egne liv inn i koreografien.

Private Rite er koreografert av en av Canadas fremste og mest anerkjente koreografer, Hélène Blackburn. Hun har laget en stram, men samtidig en humoristisk og underholdende forestilling som inneholder overraskende elementer. Publikum får være med på en reise inn i dansernes daglige ritualer. En evig søken etter den perfekte forestillingen.

I denne forestillingen får vi også se resultatet av Verksted for vennskap; et danseverksted sammen med ungdom fra Trondheims vennskapsby Ramallah og elever fra Trondheim kommunale kulturskole, arrangert i samarbeid med Den kulturelle skolesekken og Multiplié dansefestival.

Panta Rei Danseteater ble etablert i februar 2000 og har siden fått anerkjennelse for å lage spennede danseforestillinger og inspirerende undervisningsopplegg. Fra basen i Oslo jobber dansekompaniet frem koreografier for turnévirksomhet og utvikler undervisnings-, workshop- og veiledningsprogram knyttet til reportoaret.

WeFiction: Koreografi: Anne Holck Ekenes/Pia Holden. Musikk: Nathaniel Reed. Fele: Vegard Vårdal. Vokal: Ingebjørg H. Bratland. Sceneografi: Fiona Chivers. Kostyme: Fiona Chivers og Caroline Drønen Ekornes. Private Rite: Koreografi: Hélène Blackburn. Musikk: Nathaniel Reed.
Dansere: Julie Drønen Ekornes, Silje Bævre Lian, Eivind Linn. Lysdesign: Tilo Hahn.
Støttespillere: Norsk kulturråd, Fond for utøvende kunstnere, Fond for lyd og bilde, Trondheim Kommune

www.billettservice.no

www.pantareidanseteater.com