About Time + Åpen SceneAbout Time
er en improvisert forestilling av og med årets festivalkunstnere. Adam Benjamin og Kirstie Simson har begge over 20 års fartstid som internasjonalt anerkjente utøvere, koreografer og pedagoger. Improvisasjon og kontaktimprovisasjon står sentralt i begges virke. Likevel var det ikke før i 2009 at de jobbet sammen. Det var på tide – “about time”. Forestillingen har siden da blitt vist en rekke ulike steder, og alltid i samarbeid med en lokal improvisasjonsmusiker. På Multiplié dansefestival jobber Benjamin og Simson sammen med festivalmusiker Truls Lorentzen.

It is about time. To be; definitely to be. Time to see, to feel. It's about time to fool. Time to fall. It's about time. Its a bout. It's. Time. Without goals. When playing is more important than scoring.

Åpen Scene for dans er en uformell visningsarena for dans hvor både utøvere og publikum kan senke skuldrene og løse opp slipsknuten. Her er det plass for det uslipte og prøvende. Under Multiplié dansefestival har utøvere fra hele landet arbeidet med festivalkunstnerne i løpet av et 4 dagers improvisasjonskurs. Resultatet vises som en scenisk improvisasjon tonesatt av festivalmusiker Truls Lorentzen.

Som en del av Åpen Scene er også dansekunstnere invitert til å vise sine dansefilmer. Filmene vises i Lobbyen ved Verkstedhallen Scene under hele festivaluka.

Under Åpen Scene Ung får vi se et innslag av PAS dansekompani - et kompani drevet av studenter og for studenter med spesiell interesse for dans. 

www.billettservice.no