http://www.dansit.no/utlysninger/flekker-kommer-til-barnehager/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Kveldsaktiviteter

På kveldstid leies dansesalen ut til ulike virksomheter innen dans og bevegelse. Blant dagens leietakere finner vi ulike dansetilbud for barn og voksne.

Danselaboratoriet

http://www.dansit.no/aktiviteter/hjem-kjaere-hjem-danselaboratoriet/

Danselaboratoriet er en arena for å eksperimentere med, utforske og skape dans i samtiden i møte mellom ulike mennesker. Arbeidet baserer seg på improvisasjon, kontaktimprovisasjon, partnerarbeid, koreografi og diskusjon om dans og bevegelse.

Danselaboratoriet består av en blanding av voksne profesjonelle og amatørdansere med funsjonsvariasjoner, og driftes av Tilrettelagt Fritid v. Kulturenheten i Trondheim kommune. Kunstnerisk leder er Ingeborg Dugstad Sanders.

Mandager kl. 18.00 – 20.00

  1. Kontakt: Ingeborg Dugstad Sanders – leder@danselaboratoriet.no / 93260291
Hjemmeside Facebook

Grupo Uniao Capoeira Trondheim

Capoeira er med sine afro-brasilanske røtter både en kamp, en lek og en dans. Musikk og rytme gir en fengende ramme til capoeira. En ‘capoeirista’ er leken, smidig og sterk – det blir du også!

Trenere er Anna Rongen, Anders Pettersen,  Max Keppler og Jonas Langset Hustad.

Nybegynnere er alltid velkommen. Prøv en drop-in time!

Mandager kl. 20.30 – 22.00
Onsdager kl. 19.15 – 21.15

  1. Kontakt: GUC Trondheim – guctrondheim@gmail.com / 94249365
Hjemmeside Facebook

Rabalderdans

Rabalderdans er et tilbud i kreativ dans og bevegelse for barn i barnehagealder.

Ukentlig påmelding via Eventbrite.

Gjennom ledet improvisasjon og øvelser utfolder vi oss til ulik musikk, leker med bevegelse og utforsker hva vi kan gjøre med kroppen. Bevegelse og dans – “kroppens språk” – er i fokus som samspill og lek.

Barna kan komme i vanlige klær, og det er fint om de er barbente. De voksne må gjerne være med og danse sammen med barna når det er plass til det.

Rabalderdans er støttet av Kulturenheten i Trondheim kommune og DansiT. Rabalderdans drives av Ingeborg Dugstad Sanders og Svetlana Stokke i samarbeid med et team av pedagoger.

Tirsdager kl. 17.00 – 17.30

Dørene åpner kl 16.50 slik at det er god tid til å komme seg inn. Dansen starter kl. 17.00, og varer i 30-40 min.

  1. Kontakt: Rabalderdans – rabalderdans@gmail.com / 93260291
Hjemmeside facebook

Samtidsdans for voksne

Et kurs hvor du blir kjent med flere teknikker og aspekter ved samtidsdans. Vi jobber med ulike danseoppgaver, -øvelser og -fraser. Klassene gir deg mulighet til å utvikle ditt bevegelsesspråk, og gir en bedre forståelse for bevegelse og kroppens anatomi.

Passer for litt øvet/øvet. Info om priser og påmelding på facebooksiden. Det er også mulig med drop-in. Kurset undervises på engelsk/norsk av Anna Thu Schmidt.

Tirsdager og torsdager kl 20.15-21.45

  1. Kontakt: Anna Thu Schmidt – samtidsdansforvoksne@gmail.com
Facebook

Kinesica og Movement workshops

Kinesica er en metode fra Nederland som tar inspirasjon fra kampsport, yoga, dans, fysioterapi og nevrovitenskap for å utforske egen kropp og egne bevegelser. Dette er en time der vi hopper, ruller, tøyer, leker og utfordre oss.

Onsdager kl. 16.45 – 17.45. 

Movement workshops er bolker av 3-4 klasser. Hver bolk fokuserer på et tema, som håndstående, mobilitet etc. Dette er en god anledning til å prøve nye aktiviteter og forskjellige måter å trene på.

Onsdager kl. 18.00 – 19.00.

Kursholder er Erwan Vaujany, fysioterapeut og bevegelses-utforsker, med erfaring fra turn, friidrett, capoeira, dans, yoga og Kinesica. Kursene kan undervises både på norsk og engelsk.

Alle er velkommen på disse timene, og erfaring fra idrett eller sport er ikke nødvendig. Man kan kjøpe drop-in time, eller pakke for rimeligere pris.

  1. Kontakt: Erwan Vaujany – erwanv.physio@gmail.com
Facebook

5rytmer

5Rytmer er en dynamisk bevegelsespraksis – en praksis som går ut på å være i kroppen din – som utløser kreativitet, forbindelse og fellesskap.

Torsdager kl. 17.15 – 20.00

Om 5rytmer Om instruktør Ann Cathrin Hertling

ImproJAM og ImproLAB

Månedlig JAM eller LAB i improvisasjonsdans for voksne.

ImproJAM er improvisasjonsdans for voksne. Ingen forkunnskaper er nødvendig, og du deltar på gulvet så mye som du vil. Klassen starter med ledet oppvarming etterfulgt av jam. Her kan du utforske bevegelser både alene og i møte med andre. Ulike kropper med ulike erfaringer kommer sammen til dans, og vi lar oss inspirere av hverandres kreativitet og danseglede.

ImproLAB er teknikkworkshops i improvisasjonsdans med fokus på ulike øvelser og tema. ImproLAB er altså en teknikklasse i motsetning til ImproJAM som er mer fri dans. Du kan definitivt ha utbytte av LAB’en når du danser på JAM’en!

ImproJAM og ImproLAB undervises på engelsk/norsk. Pedagog er Anna Thu Schmidt.

Datoer og mer informasjon finner du i egne event på facebook.

  1. Kontakt: Anna Thu Schmidt – samtidsdansforvoksne@gmail.com
Facebook

5RYTMER ~ WAVES

5Rytmer er fem universelle livsrytmer FLYT STAKKATO KAOS LYRISK STILLHET der du danser ut ifra egne forutsetninger og følger din egen kropp og energi slik den er tilgjengelig for deg i øyeblikket. Denne danseformen fokuserer ikke på riktig og galt, trinn og teknikk, sammenligninger, press og prestasjon men hjelper kroppen å følge sin egen indre intuisjon og naturlige dans. 5Rytmer en åpen og inkluderende bevegelsesmeditasjon som passer for alle. Det er en unik og original praksis som aldri slutter og som alltid er ny.

Waves er første og grunnleggende nivå i bevegelseskartet 5Rytmer og legger et viktig fundament for fysisk tilstedeværelse, oppmerksomhet og sirkulasjon av energi.

Loan TP Hoang har danset 5Rytmer ™ sammen med Alain Allard, Yaacov Darling Khan og Hege Gabrielsen siden 1998. I 2016 fullførte hun sin 5Rytmer lærerutdannelse under veiledning av Jonathan Horan og lærere tilknyttet 5Rhythms Global. Idag er Loan pådriver for Dans 5Rytmer Trondheim der hun deler denne danseformen med alle som ønsker å finne sin vei tilbake til pust, kropp, kontakt, energi og bevegelse.

Dato / Tid:
* Søndag 7. mars kl. 10 – 13
* Søndag 14. mars kl. 10 – 13
* Lørdag 20. mars kl. 18 – 21

* Fredag 16. april kl. 18 – 21
* Fredag 23. april kl. 18 – 21
* Fredag 30. april kl. 18 – 21

* Lørdag 8. mai kl. 18 – 21
* Lørdag 15. mai kl. 18 – 21
* Lørdag 22. mai kl. 18 – 21
* Lørdag 29. mai kl. 18 – 21

Pris: 250,- kr per klasse. PS: Begrenset med plasser!

Alle hensyn med tanke på smittevern, avstand og antibac vil bli godt varetatt i henhold til FHI`s gjeldende retningslinjer.
  1. Påmelding: Loan TP Hoang – crotonicx@gmail.com
×