http://www.dansit.no/events/flekk/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2021/http://www.dansit.no/hjem/kontakt/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Visningsplattformer

Foto: Arne Hauge (Fra studiovisning med Taneli Törmä)

Åpen Scene for Dans

Åpen Scene for Dans er en visningsplattform der dansekunstnere kan vise work-in-progress eller kortere, ferdige koreografier.

Åpen Scene er en arena for å prøve ut idéer og få respons og nye impulser for videreutvikling og ferdigstilling av danseprosjekter. Det er et møtepunkt der dansekunstnere får anledning til å treffes, dele sitt arbeid og sine synspunkter, og diskutere dans. Samtidig er Åpen Scene en arena for publikum som er nysgjerrige på hva som skjer innen dans regionalt og nasjonalt.

Åpen Scene for Dans inkluderer også Åpen Scene Ung, der unge, uetablerte dansere gis mulighet til å vise eget arbeid og komme i kontakt med det profesjonelle dansefeltet.

Studiovisninger

DansiT arrangerer jevnlig åpne studiovisninger av prosjekter som utvikles i våre produksjonslokaler. Informasjon om kommende visninger legges ut fortløpende.

Har du et prosjekt du ønsker å vise fram for et publikum? Ta kontakt med dansekonsulent Ingeborg D. Sanders på ingeborg(at)dansit.no. Forespørsler behandles fortløpende.

Diverse samarbeidsprosjekter

DansiT har også inngått i samarbeid med andre visningsplattformer, som Trondheim Open, Vin & Valsen og Rosendal Teaters Mørkerommet.

← Vis tidligere
×