http://www.dansit.no/aktiviteter/sesonga%cc%8apning-rosendal-100-a%cc%8ar/http://www.dansit.no/aktiviteter/tumble-in-the-jungle-inger-cecilie-bertrand-de-lis-no/http://www.dansit.no/residens/jenny-beyer-deux-research/http://www.dansit.no/aktiviteter/fagdag-for-dansepedagoger/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Visningsplattformer

Åpen Scene for Dans

Åpen Scene for Dans er en visningsplattform der dansekunstnere kan vise work-in-progress eller kortere, ferdige koreografier.

Åpen Scene er en arena for å prøve ut idéer og få respons og nye impulser for videreutvikling og ferdigstilling av danseprosjekter. Det er et møtepunkt der dansekunstnere får anledning til å treffes, dele sitt arbeid og sine synspunkter, og diskutere dans. Samtidig er Åpen Scene en arena for publikum som er nysgjerrige på hva som skjer innen dans regionalt og nasjonalt.

Åpen Scene for Dans inkluderer også Åpen Scene Ung, der unge, uetablerte dansere gis mulighet til å vise eget arbeid og komme i kontakt med det profesjonelle dansefeltet.

Studiovisninger

DansiT arrangerer jevnlig åpne studiovisninger av prosjekter som utvikles i våre produksjonslokaler. Informasjon om kommende visninger legges ut fortløpende.

Har du et prosjekt du ønsker å vise fram for et publikum? Ta kontakt med dansekonsulent Ingeborg D. Sanders på ingeborg(at)dansit.no. Forespørsler behandles fortløpende.

Samarbeidsprosjekter

DansiT inngår også i samarbeid med andre visningsplattformer, som Kulturnatt Trondheim, Svartlamodagen, Trondheim Open, Vin & Valsen og Rosendal Teaters Mørkerommet.

Flekk

Få et besøk av Flekk som danser i barnebursdager!

Flekk holder en mini-danseforestilling og danser til en valgfri sang for bursdagsbarnet. Flekk er et prosjekt initiert av dansekunstner og koreograf Yaniv Cohen i samarbeid med Dansens Hus, Carte Blanche og DansiT.

Flekk er et vesen som besøker barn som har bursdag i disse merkelige korona-tider.

Det er noen kriterier:
– du har bursdag og fyller mellom 5-10 år
– du er hjemme når vi kommer på besøk
– du bor i Oslo/Bærum, Moss, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Inderøy, Steinkjer eller Verdal
– en voksen filmer danseforestillingen og deler det med oss.

Dersom Flekk har tid, ringer hen og avtaler besøket med en voksen.

FOR PÅMELDING, KLIKK HER

Om du legger ut besøket av Flekk i Trondheim på sosiale medier tag gjerne @flekk_dance og @dansit_tr.h_mn

Prosjektet gjøres på frivillig basis, så om du ønsker å vippse danserne, er du velkommen til å gjøre dette.

Last gjerne opp opptaket her

Ta vare på hverandre, bli hjemme!

Medvirkende

Flekk – Trondheim: Karoline Bergh Ellingsen og Gunhild Løhre

Foto: Morten Lauveng Jørgensen (VårtOslo)

← Vis tidligere
×