http://www.dansit.no/aktiviteter/fest-for-byen/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-audition-for-profesjonelle-dansekunstnere/http://www.dansit.no/utlysninger/apen-utlysning-alda-av-katrin-gunnarsdottir/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2022/?preview_id=8878&preview_nonce=1f06f3babd&_thumbnail_id=9012&preview=truehttp://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Smittevern - informasjon til publikum

Velkommen til våre forestillinger i vår! 

Så lenge nasjonale og lokale retningslinjer tilsier at vi kan gjennomføre forestillinger og arrangement, gjør vi det vi kan for å sørge for at det blir en trygg opplevelse for alle.

Vi har økt renholdet på huset betraktelig, og det finnes hånddesinfeksjon ved alle inn- og utganger. Det vil bli restriksjoner på ferdsel inn/ut av saler og publikumsområder. Inne i salene har vi laget salkart hvor det er minst 1 meter fra skulder til skulder. Vi registrerer kontaktinformasjon på alle som er innom huset (via billettsystem eller manuelt) i tilfelle behov for smittesporing.

Her er det viktigste du trenger å vite når du skal besøke våre arrangement i vår:

 1. Inntil videre ber vi publikum om å unngå å krysse kommunegrenser for å komme på forestillinger. Vi gleder oss til å sees igjen når tiden er inne for det.
 2. Ikke kom på forestilling dersom du er i karantene, eller du har symptomer på luftveisinfeksjon.
 3. Kjøp billett i god tid. Billetter skal nå kjøpes på forhånd og digitalt via våre nettsider. Kapasiteten vår er mer enn halvert på de fleste forestillingene.
 4. Vi begynner innslipp i salen tidligere enn vanlig for å unngå kø.
 5. Sprit hendene ved ankomst! Spritdispensere henger på veggen ved alle våre innganger. Bruk også håndsprit før du betaler og før/etter måltider i kafeen.
 6. Det er for tiden anbefalt å bruke munnbind ved alle kulturarrangement.
 7. Vær nøye med hygiene. Host og nys i et papirtørkle, eller i albuen. Vask hendene jevnlig.
 8. Hold minst 1 meters avstand til dine medpublikummere og til medarbeidere ved teateret.
 9. Følg anvisningene fra våre publikumsverter ved innslipp til sal.
 10. Vær klar over at vi ved store publikumsmengder vil spre publikum over flere publikumsområder i huset. Du vil i så fall få beskjed av en av våre medarbeidere.
 11. Spør arrangementsansvarlig om du lurer på noe, og følg anvisningene om du får noen.
 12. Situasjonen kan forandre seg. Følg oss på Facebook for oppdateringer!
← Vis tidligere
×