http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-60secondsdance-topp-10-stem-pa-din-favoritt/http://www.dansit.no/events/multiplie/http://www.dansit.no/aktiviteter/oxytrain-biongschia-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/apninger-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/sang-stepp-og-samtidsdans-vers-2-rabagast-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/gronn-magnus-myhr-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/ravemachine-doris-uhlich-michael-turinski-at/http://www.dansit.no/aktiviteter/encryption-tony-tran-andreas-leonardsen-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/bent-out-of-shape-deed-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/flakkande-roynd-rannei-grenne-og-solveig-styve-holte-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/again-av-zero-visibility-corp/http://www.dansit.no/aktiviteter/sans-og-samling-ingri-fiksdal-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/en-til-en-to-tre-fire-eller-femten-terje-tjome-mossige-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/hyperfruit-ludvig-daae-og-joanna-nordahl/http://www.dansit.no/aktiviteter/church-of-dancy-asrun-magnusdottir-is/http://www.dansit.no/aktiviteter/hvor-har-du-vaert-the-urban-playground-team-uk/http://www.dansit.no/aktiviteter/blanks-ingrid-berger-myhre-no/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
http://www.dansit.no/events/multiplie/

Multiplié dansefestival

DansiT arrangerer Multiplié dansefestival 10. – 14. april 2018!

Multiplié er festivalen som tøyer og bøyer vår forståelse av hva dans kan være, og for hvem.

Festivalen arrangeres for åttende gang, og er blitt en av Norges største dansefestivaler. Med sitt fundament i samtidsdans og fokus på sosial dansekunst har festivalen en unik profil i norsk sammenheng.

I Multipliés program finner du ulike uttrykk og opplevelser fra de mer intime til de storslåtte. Du får møte internasjonale, nasjonale og lokale dansekunstnere i forestillinger, i galleri, på filmlerret, i uterom, i skolen og gjennom seminar, workshops, foredrag og kunstnersamtaler.

Med «forflytning» som årets festivaltematikk åpner Multiplié opp for å diskutere og problematisere samtiden gjennom dansekunst.

Multiplié legger vekt på ordene dans og fest i dansefestival, så det blir også en rekke anledninger til å la seg rive med på dansegulvet selv!

Velkommen til festival!

https://vimeo.com/263032688

ARENA / SAMARBEIDSPARTNERE:
Kunsthall Trondheim / Teaterhuset Avant Garden / Olavshallen /
Verkstedhallen & Lobbyen / Cinemateket / DansiT

TILSKUDDSYTERE OG ØVRIGE SAMARBEIDSPARTNERE:
Norsk Kulturråd, Trøndelag Fylkeskommune, Trondheim Kommune, Trondheim Symfoniorkester & Opera, Den Kulturelle Skolesekken, Den Kulturelle Spaserstokken, Kulturenheten i Trondheim Kommune, Litteraturhuset, Zenit Yoga, Best Western Plus Hotel Bakeriet.

Festivalpass og billetter

Kjøp festivalpass til Multiplié dansefestival 2018 til en svært gunstig pris!

Festivalpass ordinær: 950kr
Festivalpass moderasjon: 600kr

Med festivalpasset får du tilsendt en promokode som kan benyttes til å ta ut fribillett til de festivalforestillingene du ønsker å se. Dette tilsvarer over 50%reduksjon i pris om du tenker å se alle forestillingene. Festivalpasset gir deg i tillegg gratis inngang på alle workshops under festivalen.

NB: Festivalpasset gir ikke fribillett til forestillingene «AGAIN» og «Bent Out of Shape» på Olavshallen, som selges separat, men gir deg moderasjonspris til «Bent Out of Shape».

Festivalpass og billetter

Programoversikt

Historikk

Multiplié Dansefestival ble etablert som Trondheim Community Dance Festival i 2004 av Inclusive Dance Company i samarbeid med Kulturenheten i Trondheim Kommune og Teaterhuset Avant Garden. Hensikten var å gi Danselaboratoriet en profesjonell samtidsdanskontekst å delta i og bidra til. Allerede ved neste festival, i 2006, byttet festivalen navn til Multiplié, som den så har blitt hetende siden.

Les mer om festivalene i 2014 og 2016    Les mer om festivaler fra 2004 – 2012

Festivalvideo Multipliè 2016 from DansiT on Vimeo.

← Vis tidligere
×