http://www.dansit.no/aktiviteter/fest-for-byen/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-audition-for-profesjonelle-dansekunstnere/http://www.dansit.no/utlysninger/apen-utlysning-alda-av-katrin-gunnarsdottir/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2022/?preview_id=8878&preview_nonce=1f06f3babd&_thumbnail_id=9012&preview=truehttp://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Multiplié dansefestival

Foto: Josh Lake, design: Juliane Schütz 

Med et veldig tungt hjerte må vi informere om at Multiplié dansefestival 2021 ikke kan gjennomføres som planlagt den 15-25 april. 

Som følge av den seneste utviklingen med koronaviruset, og i lys av de nye nasjonale retningslinjene som ble innført 23. mars, vil det ikke være mulig å avholde festivalen i april. Helt siden fjorårets festival ble avlyst av samme årsak har vi gledet oss enormt til å endelig kunne gjennomføre festivalen i år. Vi har jobbet så langt det går for å finne løsninger og tilrettelegge for en trygg og god festivalopplevelse, i dialog med ansvarlige myndigheter. Men med den siste utviklingen som nå har oppstått på målstreken, ser vi at det ikke vil være forsvarlig å gjennomføre festivalen som tenkt. Det er ekstra tungt at dette skjer igjen, for andre gang for oss, og igjen og igjen for kunstnerne.

Vi ser likevel fremover og jobber med mål om å gjennomføre det som er mulig å få til på et senere tidspunkt, når situasjonen tillater det. Vi har et flott festivalprogram bestående av 12 ulike forestillinger derav fem co-produksjoner, tre premierer og et lokalt koreografisk utviklingsprosjekt som vi har gledet oss til å dele med dere. Følg med for videre oppdateringer.

Multiplié dansefestival er støttet av: Kulturrådet, Trondheim Kommune, Trøndelag Fylkeskommune.

Multiplié dansefestival arrangeres av DansiT i samarbeid med Rosendal Teater

ENGLISH

With a very heavy heart, we must inform that Multiplié dance festival 2021 can not be carried out as planned on the 15th-25th. April.
We have worked as far as possible to find solutions and facilitate a safe and good festival experience, in dialogue with responsible authorities. But with the latest developments in the corona situation, and the new guidelines that have been implemented now at the finish line, we see that it will not be possible to carry out the festival in April.
Nevertheless, we look ahead and work with a goal of finding new dates for us much as possible, at a later date, when the situation allows it. We have a wonderful festival program that we have been looking forward to share with you, and we will keep you updated on the new dates that may appear.

Historikk

Multiplié Dansefestival ble etablert som Trondheim Community Dance Festival i 2004 av Inclusive Dance Company i samarbeid med Kulturenheten i Trondheim Kommune og Teaterhuset Avant Garden. Hensikten var å gi Danselaboratoriet en profesjonell samtidsdanskontekst å delta i og bidra til. Allerede ved neste festival, i 2006, byttet festivalen navn til Multiplié, som den har blitt hetende siden. Festivalen har vært arrangert som biennale, men fra og med 2019 arrangeres festivalen årlig.

Festivalvideoer 2014 – 2019

← Vis tidligere
×