http://www.dansit.no/aktiviteter/paneldebatt-makt-og-avmakt/http://www.dansit.no/aktiviteter/studiovisning-av-forestillingen-ved-siden-av/http://www.dansit.no/aktiviteter/makt-og-avmakt-tony-tran-og-antero-hein-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/again-av-zero-visibility-corp/http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-hvor-har-du-vaert-multiplie-2018/http://www.dansit.no/hjem/kontakt/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
http://www.dansit.no/aktiviteter/again-av-zero-visibility-corp/

Multiplié Dansefestival

Multiplié er festivalen som bøyer og tøyer idéer om hva dans kan være, og hvem som er en potensiell danser og koreograf. Festivalen ønsker å skape møtepunkter som bringer mennesker sammen, som bryter barrierer, som utfordrer og overrasker. Gjennom festivalens aktiviteter bygges det broer mellom miljøer, kulturer, kropper og aldersgrupper.

Neste festival arrangeres i uke 15 i april 2018!

Under Multiplié Dansefestival 2018 ønsker vi å fokusere på prosjekter som omhandler «forflytning». Multipliés tematikk i 2018 er inspirert av flyktningkrisen som preger Europa i dag, og festivalen vil utforske tematikken både abstrakt og konkret.

Programforslag sendes fortløpende til arnhild(at)dansit.no og ingeborg(at)dansit.no

Dokumentasjon Multiplié Dansefestival 2016

Multiplié Dansefestival 2016 ble arrangert mellom 11. – 17. april  med endring som festivaltema – politisk, kulturelt, kroppslig og kunstnerisk.

Tone Pernille Østern (PhD i dansekunst/førsteamanuensis i kunstfagdidaktikk ved NTNU og styreleder i DansiT) har skrevet en artikkel i På Spissen om festivalkunstnerne under Multiplié dansefestival 2016. Les den online her!

Festivalvideo Multipliè 2016 from DansiT on Vimeo.

Historikk

Multiplié Dansefestival ble etablert som Trondheim Community Dance Festival i 2004 av Inclusive Dance Company i samarbeid med Kulturenheten i Trondheim Kommune og Teaterhuset Avant Garden. Hensikten var å gi Danselaboratoriet en profesjonell samtidsdanskontekst å delta i og bidra til. Allerede ved neste festival, i 2006, byttet festivalen navn til Multiplié, som den så har blitt hetende siden.

Les mer om festivaler fra 2004 – 2012

12. april - kl.19:30 AGAIN – Zero Visibility Corp. (NO)

← Vis tidligere
×