http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-panta-rei-danseteater-tilt-og-tilt-grow-er-i-full-gang-med-hostens-prosjekter/http://www.dansit.no/events/forestillinger/http://www.dansit.no/events/dansenett_norge/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2019/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
http://www.dansit.no/events/multiplie/

Multiplié dansefestival

Multiplié er festivalen som tøyer og bøyer vår forståelse av hva dans kan være, og for hvem.

I uke 14 i 2019 blir festivalen arrangert for niende gang.

Multiplié har blitt en av Norges største dansefestivaler. Med sitt fundament i samtidsdans og fokus på sosial dansekunst har festivalen en unik profil i norsk sammenheng.

I Multipliés program finner du ulike uttrykk og opplevelser fra de mer intime til de storslåtte. Du får møte internasjonale, nasjonale og lokale dansekunstnere i forestillinger, i galleri, på filmlerret, i uterom, i skolen og gjennom seminar, workshops, foredrag og kunstnersamtaler.

ARENA / SAMARBEIDSPARTNERE:
Kunsthall Trondheim / Teaterhuset Avant Garden / Olavshallen /
Verkstedhallen & Lobbyen / Cinemateket / DansiT

TILSKUDDSYTERE OG ØVRIGE SAMARBEIDSPARTNERE:
Norsk Kulturråd, Trøndelag Fylkeskommune, Trondheim Kommune, Trondheim Symfoniorkester & Opera, Den Kulturelle Skolesekken, Den Kulturelle Spaserstokken, Kulturenheten i Trondheim Kommune, Litteraturhuset, Zenit Yoga, Best Western Plus Hotel Bakeriet

Foto Multiplié 2018

Historikk

Multiplié Dansefestival ble etablert som Trondheim Community Dance Festival i 2004 av Inclusive Dance Company i samarbeid med Kulturenheten i Trondheim Kommune og Teaterhuset Avant Garden. Hensikten var å gi Danselaboratoriet en profesjonell samtidsdanskontekst å delta i og bidra til. Allerede ved neste festival, i 2006, byttet festivalen navn til Multiplié, som den har blitt hetende siden. Festivalen har vært arrangert som biennale, men fra og med 2019 vil festivalen arrangeres årlig.

Les mer om festivalene i 2014 – 2018    Les mer om festivaler fra 2004 – 2012

Festivalvideo Multipliè 2016 from DansiT on Vimeo.

← Vis tidligere
×