http://www.dansit.no/residens/ingrid-berger-myhre-in-other-words/http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-multiplie-dansefilm-har-mottatt-254-dansefilmer-fra-hele-verden/http://www.dansit.no/utlysninger/open-call-the-den-dance-expo-norway/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
http://www.dansit.no/events/multiplie/

Multiplié dansefestival

Multiplié er festivalen som tøyer og bøyer vår forståelse av hva dans kan være, og for hvem.

I uke 14 i 2019 blir festivalen arrangert for niende gang.

Multiplié har blitt en av Norges største dansefestivaler. Med sitt fundament i samtidsdans og fokus på sosial dansekunst har festivalen en unik profil i norsk sammenheng.

I Multipliés program finner du ulike uttrykk og opplevelser fra de mer intime til de storslåtte. Du får møte internasjonale, nasjonale og lokale dansekunstnere i forestillinger, i galleri, på filmlerret, i uterom, i skolen og gjennom seminar, workshops, foredrag og kunstnersamtaler.

ARENA / SAMARBEIDSPARTNERE:
Verkstedhallen & Lobbyen / DansiT / Babel visningsrom for kunst / Lademoen Kirke / Trøndelag Teater / Olavshallen / Cinemateket Trondheim

TILSKUDDSYTERE OG ØVRIGE SAMARBEIDSPARTNERE:
Norsk Kulturråd, Trøndelag Fylkeskommune, Trondheim Kommune (inkl. Den Kulturelle Skolesekken, Den Kulturelle Spaserstokken og Kulturenheten), Teaterhuset Avant Garden, Best Western Plus Hotel Bakeriet.

Foto Multiplié 2018

Festivalvideoer

Promovideo Multiplié 2018 from DansiT on Vimeo.

Festivalvideo Multipliè 2016 from DansiT on Vimeo.

Historikk

Multiplié Dansefestival ble etablert som Trondheim Community Dance Festival i 2004 av Inclusive Dance Company i samarbeid med Kulturenheten i Trondheim Kommune og Teaterhuset Avant Garden. Hensikten var å gi Danselaboratoriet en profesjonell samtidsdanskontekst å delta i og bidra til. Allerede ved neste festival, i 2006, byttet festivalen navn til Multiplié, som den har blitt hetende siden. Festivalen har vært arrangert som biennale, men fra og med 2019 vil festivalen arrangeres årlig.

Se program for festivalene i 2014 – 2018
Se program for festivaler fra 2004 – 2012
← Vis tidligere
×