http://www.dansit.no/aktiviteter/narnia-loven-heksa-og-klesskapet-sjiraffen-kultursenter-no/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Dansefilm

Foto: «In Media Res» av Anthony Valon

DansiT arrangerer årlig dansefilmkonkurransen Multiplié dansefilm under Minimalen Kortfilmfestival. DansiT har tidligere også vært norsk partner i den tidligere internasjonale dansefilmkonkurransen 60secondsdance.

Multiplié dansefilm vises under Minimalen Kortfilmfestival 11. – 16. januar 2022.

Multiplié dansefilm

Siden 2015 har DansiT samarbeidet med Minimalen Kortfilmfestival om programmet Multiplié dansefilm, hvor vi presenterer et bredt spekter av dansefilm fra hele verden.

Multiplié dansefilm har lånt navnet sitt av Multiplié dansefestival, hvor dansekunsten bøyes og tøyes inn i nye, overraskende og engasjerende former. Møtet mellom film og dans som estetiske uttrykk utgjør en interessant kunstform som DansiT ønsker å være med på å synliggjøre. Multiplié dansefilm programmeres av DansiT i samarbeid med en kunstnerisk komité gjennom en åpen utlysning på FilmFreeway.

Multiplié dansefilm 2022
Neste utgave av Minimalen Kortfilmfestival er 11. – 16.  januar 2022. Multiplié dansefilm vil vises søndag 16. januar.

En ekstern fagjury vil kåre en «beste film» i programmet. Vinneren vil motta en pris på 1000 Euro. 

Søknadsfrist
Earlybird: 1. september (10$)
Siste frist: 1. oktober (15$)

Les mer og send inn din film via FilmFreeway

60secondsdance

DansiT var norsk partner i den internasjonale dansekortfilmkonkurransen 60secondsdance. En nettbasert konkurranse for 1-minutters dansefilmer, i samarbeid med Loikka Dance Film Festival i Finland, Dansehallerne/ScreenMoves i Danmark og DansiT i Norge.

Se vinnerne av 60secondsdance 2018

Lagre

← Vis tidligere
×