http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-multiplie-dansefestival-2020-er-avlyst/http://www.dansit.no/hjem/kontakt/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Dansefilm

DansiT har fokus på dansefilm gjennom å være norsk partner i den internasjonale dansefilmkonkurransen 60secondsdance, i tillegg til å programmere dansefilmprogrammet «Multiplié dansefilm» under Minimalen Kortfilmfestival.

Multiplié dansefilm

Siden 2015 har DansiT samarbeidet med Minimalen Kortfilmfestival om programmet Multiplié dansefilm, hvor vi presenterer et bredt spekter av dansefilm fra hele verden.

Multiplié dansefilm har lånt navnet sitt av Multiplié Dansefestival, hvor dansekunsten bøyes og tøyes inn i nye, overraskende og engasjerende former. Møtet mellom film og dans som estetiske uttrykk utgjør en interessant kunstform som DansiT ønsker å være med på å synliggjøre. Multiplié dansefilm kurateres av DansiT gjennom en åpen utlysning på FilmFreeway.

Multiplié dansefilm 2020 
Neste utgave av Minimalen Kortfilmfestival er 21. – 26. januar 2020. Multiplié dansefilm vises 26. januar.  For andre år på rad vil en ekstern fagjury kåre en «beste film» i programmet. Vinneren vil motta en diplom og pris på 1000 euro. 

60secondsdance

DansiT er norsk partner i den internasjonale dansefilmkonkurransen 60secondsdance. Denne nettbaserte konkurransen er et samarbeid mellom Loikka Dance Film Festival i Finland, Dansehallerne/ScreenMoves i Danmark og DansiT i Norge.

60secondsdance er en konkurranse for dansefilm som varer i nøyaktig ett minutt. Hvert av de nordiske landene kårer én vinner og én andreplass blant filmene som blir sendt inn, i tillegg til at en dansefilm vil motta publikumsprisen. Dermed kan deltagerne i konkurransen potensielt vinne priser i alle de fire landene. Det avholdes en prisseremoni i hvert land.

Vinner: € 1500
Runner up: € 500
Publikumspris: Turné med samlingen av nordiske vinnere

Se alle vinnerne av 60secondsdance 2018

60secondsdance 2019

I 2019 har partnerne et planleggingsår for å videreutvikle prosjektet og planlegge veien videre for 60secondsdance. Det er derfor ingen utlysning dette året. Følg med på våre nettsider for mer informasjon om konkurransen mot høsten.

REGLER:

 1. Du må være over 18 år for å delta
 2. Det er gratis å delta
 3. Det er ingen restriksjoner angående filmens produksjonsdato
 4. Hver deltager kan maksimum sende inn 3 filmer
 5. Filmen kan ikke ha vært sendt inn til 60secondsdance tidligere
 6. Hvilket som helst kamera kan brukes, så lenge filmen oppfyller kravene til 60secondsdance
 7. Filmen skal ikke inneholde rulletekst eller andre krediteringer. Hvis din film kommer videre, vil 60secondsdance etterspørre krediteringer
 8. Filmen må ha en lengde på nøyaktig 60 sekunder
 9. Hver film kan kun sendes inn én gang
 10. Deltagerne må laste opp sin film via YouTube og inkludere YouTube-linken i innsendingsskjemaet på 60secondsdance sine hjemmesider. Videoen må være åpen og ha selve filmtittelen som tittel
 11. Alle som sender inn dansefilm til 60secondsdance må lese «terms and conditions» som er oppgitt i innsendingsskjemaet

Lagre

22. april - kl.14:00 AVLYST – Shadow Ground – Michael Aspli / Art Force (NO)

22. april - kl.18:00 AVLYST – Shadow Ground – Michael Aspli / Art Force (NO)

← Vis tidligere
×