http://www.dansit.no/aktiviteter/seminar-om-kunstnerskap-med-hooman-sharifi/http://www.dansit.no/aktiviteter/panflutes-and-paperwork-ingrid-berger-myhre-og-lasse-passage/http://www.dansit.no/aktiviteter/katitzi-teater-fusentast-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/sidesprang-utstilling-med-jasper-siverts/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Dansefilm

DansiT programmerer dansefilmprogrammet «Multiplié dansefilm» under Minimalen Kortfilmfestival. I tillegg har DansiT tidligere vært norsk partner i den tidligere internasjonale dansefilmkonkurransen 60secondsdance.

Foto: «(like a) Less Dense Brick» av Pia Lauritz

Multiplié dansefilm

Siden 2015 har DansiT samarbeidet med Minimalen Kortfilmfestival om programmet Multiplié dansefilm, hvor vi presenterer et bredt spekter av dansefilm fra hele verden.

Multiplié dansefilm har lånt navnet sitt av Multiplié dansefestival, hvor dansekunsten bøyes og tøyes inn i nye, overraskende og engasjerende former. Møtet mellom film og dans som estetiske uttrykk utgjør en interessant kunstform som DansiT ønsker å være med på å synliggjøre. Multiplié dansefilm kurateres av DansiT gjennom en åpen utlysning på FilmFreeway.

Multiplié dansefilm 2021 
Neste utgave av Minimalen Kortfilmfestival er 12. – 17.  januar 2021. For tredje år på rad vil en ekstern fagjury kåre en «beste film» i programmet. Vinneren vil motta en diplom og pris på 1000 euro. 

Søknadsfrist
Earlybird: 1. september (10$)
Siste frist: 1. oktober (15$)

Les mer og send inn din film via FilmFreeway

60secondsdance

DansiT har vært norsk partner i den internasjonale dansefilmkonkurransen 60secondsdance. Denne nettbaserte konkurransen var et samarbeid mellom Loikka Dance Film Festival i Finland, Dansehallerne/ScreenMoves i Danmark og DansiT i Norge.

60secondsdance var en konkurranse for dansefilm som varer i nøyaktig ett minutt. Hvert av de nordiske landene kårer én vinner og én andreplass blant filmene som ble sendt inn, i tillegg til at en dansefilm ville motta publikumsprisen. Dermed kunne deltagerne i konkurransen potensielt vinne priser i alle de fire landene. Det ble avholdt en prisseremoni i hvert land. 60secondsdance ble sist holdt i 2018.

Se alle vinnerne av 60secondsdance 2018

Lagre

← Vis tidligere
×