http://www.dansit.no/aktiviteter/seminar-om-kunstnerskap-med-hooman-sharifi/http://www.dansit.no/aktiviteter/panflutes-and-paperwork-ingrid-berger-myhre-og-lasse-passage/http://www.dansit.no/aktiviteter/katitzi-teater-fusentast-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/sidesprang-utstilling-med-jasper-siverts/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Barne- og ungdomsprogram

25.10: Katitzi av Teater Fusentast

Den siste søndagen i måneden inviterer DansiT og  Rosendal Teater til barne-og ungdomsprogram på Rosendal Teater

På disse dagene skal huset fylles med forestillinger og aktiviteter for barn, unge og familier. Her finner du forestillinger av lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere, i tillegg til ulike verksteder og store og små aktiviteter for små og store barn. I Rosendal kafé kan man nyte god og barnevennlig mat.

DansiT og Rosendal Teater begynte samarbeidet om barne- og ungdomsprogram høsten 2019, da vi ble samlokalisert på Rosendal Teater. Samarbeidet oppstod som følge av et felles ønske om å øke satsningen på scenekunst for barn og unge. Vi ønsker med dette prosjektet å legge til rette for at barn og unge i alle aldre skal ha muligheten til å jevnlig kunne oppleve variert scenekunst av høy kvalitet.

25. oktober - kl.12:00 Katitzi – Teater Fusentast (NO)

7. november - kl.11:30 UTSATT: Dip into: Breaking & Vogue – med ILL-Abilities og Cassandra Moldenhauer

28. november - kl.12:00 Våkenatt – Konstellasjonen (NO)

28. november - kl.14:00 Våkenatt – Konstellasjonen (NO)

29. november - kl.12:30 gaME – Av Lorenc/Bartczak (PL)

29. november - kl.14:00 gaME – Av Lorenc/Bartczak (PL)

29. november - kl.15:30 Våkenatt – Konstellasjonen (NO)

← Vis tidligere
×