http://www.dansit.no/events/multiplie/http://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens/http://www.dansit.no/aktiviteter/train-the-trainer-kurs-med-ill_abilities/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-samiske-ungdommer-sokes-til-unfinished-tales/http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/http://www.dansit.no/residens/michael-aspli-shadow-ground/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Barne- og familieprogram

Den siste søndagen i hver måned inviterer Rosendal Teater og DansiT til barne-og familiesøndag på Rosendal Teater. På disse dagene skal huset fylles med forestillinger og aktiviteter for barn, unge og familier. Her finner du forestillinger av lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere, i tillegg til ulike verksteder og store og små aktiviteter for små og store barn. I kaféen blir det servert barnevennlig mat.

DansiT og Rosendal Teater begynte samarbeidet om Barne- og familiesøndag høsten 2019, da vi ble samlokalisert på Rosendal Teater. Samarbeidet oppstod som følge av et felles ønske om å øke satsningen på scenekunst for barn og unge. Vi ønsker med dette prosjektet å legge til rette for at barn og unge i alle aldre skal ha muligheten til å jevnlig kunne oppleve variert scenekunst av høy kvalitet.

23. februar - kl.12:00 Barnesøndag: Vera og Vannet – Bird & Bat (IS)

23. februar - kl.14:00 Barnesøndag: Vera og Vannet – Bird & Bat (IS)

← Vis tidligere
×