http://www.dansit.no/aktiviteter/flekker/http://www.dansit.no/aktiviteter/underneath-kollektivni/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2022/?preview_id=8878&preview_nonce=1f06f3babd&_thumbnail_id=9012&preview=truehttp://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Waacking med Ronald Belaza (OBS! Påmelding!)

28. mai 2021 - kl.10:30 4. juni 2021 - kl.11:30 1,5 time Sted: DansiT PRODA

Begrenset antall plasser!
Send mail til tone@dansit.no for påmelding, senest kl. 14.00 dagen før.

Ronald Belaza er en av de første grunnleggerne av waacking-stilen i Norge. Waacking er en teatralsk dansestil med opprinnelse fra 1970-tallet i Los Angeles. Waacking er en form for disco-dans med mye karakter og arm bevegelser. Stilen blandes gjerne med andre streetdans stiler, som vogue, house, funk og groove.

Om Ronald Belaza

Ronald Belaza har bakgrunn fra urban dans/hip-hop og er utdannet jazzdanser ved KHiO i 2010. Han har også en PPU utdanning i jazzdans fra KHiO, og har studert teaterteknikk ved William Esper studio i New York. Etter utdanningen har han jobbet som danser for artister som Carola, Loreen, Samsaya, Madcon m.fl. Han har danset i ulike fjernsynsproduksjoner, og har jobbet som danser på en rekke ulike teaterscener både i Norge og internasjonalt. Ronald Belaza har lenge både undervist og konkurrert i waacking rundt om i verden. Høsten 2020 og våren 2021 er Belaza med i West Side Story på Chateau Neuf, Oslo. Fra og med midten av april, våren 2021, danser Belaza i musikalen Jesus Christ Superstar på Trøndelag Teater.

×