http://www.dansit.no/aktiviteter/entitled-stian-danielsen/http://www.dansit.no/utlysninger/dansekunstnere-sokes-til-performance-prosjekt/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2021/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

UTSATT: The DEN – Seminar for produsenter

23. oktober 2020 - kl.09:00 Hele dagen Sted: Rosendal Teater Multiplié dansefestival Kurs og samtaler

I 2020 vil The DEN tilby fem heldagsseminarer for scenekunstprodusenter. Seminarene vil være på følgende dansefestivaler gjennom året: Multiplié dansefestival, Kortreist Dansefestival, RAVNEDANS, Oktoberdans og DanseFestival Barents.

Seminarene vil ta for seg tematikkene ledelse, markedsføring og salg, produksjon og kunstfaglig kontekst.

NB: Seminaret som skulle holdes under Multiplié dansefestival, er foreløpig utsatt på grunn av situasjonen med koronaviruset. Ny dato kommer.

Om The DEN

The DEN – Dance Expo Norway er et 3-årig bransjetreff initiert av CODA Oslo Dance Festival som tilbyr kompetanseutvikling, bransjebygging og en internasjonal visningsplattform for dans. Det skal være en møteplass for dialog, utveksling og samhold på tvers av bransjen.

The Den er et samarbeidsprosjekt mellom alle scenene for dans i Oslo og Bærum, samt dansefestivaler i store deler av landet.

Presenteres i samarbeid mellom CODA Oslo International Dance Festival, Black Box teater, Bærum Kulturhus, Dansens Hus, Den Norske Opera & Ballett, Performing Arts Hub Norway, Oktoberdans/BIT Teatergarasjen, Ravnedans, DanseFestival Barents, Kortreist Dansefestival, Multiplié Dansefestival, Kunsthøgskolen i Oslo og Stockholms Dramatiska Högskola.

×