http://www.dansit.no/residens/fredrik-petrov-folklore/http://www.dansit.no/aktiviteter/quantum-entanglement/http://www.dansit.no/aktiviteter/utsatt-sacrificing-motorpsycho-og-impure-company-no-ir/http://www.dansit.no/aktiviteter/circus-absence/http://www.dansit.no/aktiviteter/penga-eller-livet-et-fagprogram-om-a-forvalte-resurser-og-skape-en-baerekraftig-kunstnerkarriere/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Eva Krogen

Tråd – Kompani Trondheim (NO)

8. november 2019 - kl.20:00 40 min 120/170 Sted: Verkstedhallen Scene Fullt program Forestillinger

“Klær skaper folk” er et ordtak de fleste av oss har hørt. Flere av oss kan vel også kjenne oss igjen i det å ha et bevisst forhold til klærne vi ikler oss. Mens noen kler seg for å passe inn, kler andre seg for å skille seg ut, og hvem har ikke erfart å ønske seg nettopp den buksen eller de skoene fordi noen man ser opp til har nettopp det plagget? I «Tråd» leker Kompani Trondheim med sosiale normer knyttet til klær, identitet og gruppedynamikk. Vi møter en gruppe mennesker på søken etter tilhørighet og aksept, men kanskje mister de seg selv i søken etter å «passe inn»?

Billetter

Om Kompani Trondheim

Kompani Trondheim ble etablert i 2012 og består av fem profesjonelle dansekunstnere med base i Trondheim. Kompaniet har siden oppstart produsert mange ulike produksjoner hvor de også har engasjert andre dansekunstnere i regionen. Kompaniet har gjestet Nordland Teater og Vinterlysfestivalen hele tre ganger og jobber innen moderne/jazz- sjangeren. Kompaniet har som mål å lage dans for alle!

Facebook

Medvirkende

På scenen:
Benedicte Schybaj (koreograf)
Martha Standal
Catharina Salberg
Kristina Elise Lefstad
Kine Kvarme Tørring

Lysdesigner: Sune Schjeldrup

Co-produsent: DansiT
Støttet av: Trondheim kommune og Trøndelag Fylkeskommune

×