http://www.dansit.no/events/multiplie/http://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens/http://www.dansit.no/aktiviteter/train-the-trainer-kurs-med-ill_abilities/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-samiske-ungdommer-sokes-til-unfinished-tales/http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/http://www.dansit.no/residens/michael-aspli-shadow-ground/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Eva Krogen

Tråd – Kompani Trondheim (NO)

8. november 2019 - kl.20:00 40 min 120/170 Sted: Verkstedhallen Scene Fullt program Forestillinger

“Klær skaper folk” er et ordtak de fleste av oss har hørt. Flere av oss kan vel også kjenne oss igjen i det å ha et bevisst forhold til klærne vi ikler oss. Mens noen kler seg for å passe inn, kler andre seg for å skille seg ut, og hvem har ikke erfart å ønske seg nettopp den buksen eller de skoene fordi noen man ser opp til har nettopp det plagget? I «Tråd» leker Kompani Trondheim med sosiale normer knyttet til klær, identitet og gruppedynamikk. Vi møter en gruppe mennesker på søken etter tilhørighet og aksept, men kanskje mister de seg selv i søken etter å «passe inn»?

Billetter

Om Kompani Trondheim

Kompani Trondheim ble etablert i 2012 og består av fem profesjonelle dansekunstnere med base i Trondheim. Kompaniet har siden oppstart produsert mange ulike produksjoner hvor de også har engasjert andre dansekunstnere i regionen. Kompaniet har gjestet Nordland Teater og Vinterlysfestivalen hele tre ganger og jobber innen moderne/jazz- sjangeren. Kompaniet har som mål å lage dans for alle!

Facebook

Medvirkende

På scenen:
Benedicte Schybaj (koreograf)
Martha Standal
Catharina Salberg
Kristina Elise Lefstad
Kine Kvarme Tørring

Lysdesigner: Sune Schjeldrup

Co-produsent: DansiT
Støttet av: Trondheim kommune og Trøndelag Fylkeskommune

×