http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/https://www.barasigfusdottir.comhttp://www.dansit.no/aktiviteter/lulla-dybwikdans-no-juba-juba-festivalen/http://www.dansit.no/residens/kristina-gjems-your-shadow/http://www.dansit.no/aktiviteter/svartlamodagen-2019/Lørdag 25. mai: Studiovisning Fadi Giha
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

T’ai Chi med Kristina Gjems

14. juni 2019 - kl.09:30 21. juni 2019 - kl.09:30 1,5 time Sted: DansiT PRODA

Klassene vil ta utgangspunkt i de grunnleggende prinsippene innen T’ai Chi som bevegelsesmeditasjon og energiarbeid; avspenning, bevissthet om kroppens struktur, pust, kraft og jording. Hver klasse vil ta for seg ett tema, og i tillegg til gitte øvelser og partnerarbeid vil deltagerne få muligheten til å utforske denne kvaliteten i sitt eget bevegelsesspråk gjennom improvisasjon.

Om Kristina Gjems

Gjems er utdannet ved London Contemporary Dance School og har virket som danser og koreograf siden 1984. Hennes arbeider inkluderer både sceniske og stedsspesifikke produksjoner, samt dansefilmer. Hun har praktisert og undervist T’ai Chi i mange år, noe som har stor innflytelse på hennes kunstneriske virke. Mye av hennes praksis foregår ute i naturen og opplevelsen av sammenheng mellom kropp, bevegelse, elementer og omgivelser er sterkt tilstede i arbeidet.

×