https://www.barasigfusdottir.comhttp://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens-uke-23-og-uke-26/http://www.dansit.no/residens/kristina-gjems-your-shadow/http://www.dansit.no/aktiviteter/sommerkurs-i-trondheim-2019/http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Studiovisning: Karen Høybakk Mikaelsen og Erikk McKenzie

17. mars 2019 - kl.13:15 30 min Sted: DansiT Fullt program Studiovisninger

I prosjektet Attack Decay Sustain Release har Erik eksperimentert med dans og musikk, samtidig som han har tilrettelagt for ulike kunstneriske samarbeid. Både workshop og visning er en forlengelse av dette arbeidet, hvor han og Karen har sett på hvordan deres ulike tilnærminger kan overlappe, både i workshop format og i utøver/publikum situasjon. I etterkant av workshopen vil Karen og Erik presentere en 20-30 minutters improvisasjon.

Før visningen, (kl 11.30 – 13.00 ), er det mulig å delta på PRODA-workshop med Karen Høybakk Mikaelsen og Erikk McKenzie.

Om Karen Høybakk Mikalsen og Erikk McKenzie

Karen Høybakk Mikaelsen arbeider som dansekunstner, koreograf og pedagog og er utdannet ved Skolen for samtidsdans, Dansehøgskolan i Stockholm (DOCH), utveksling ved SEAD i Østerrike og etterutdanning ved bl.a Movement Research i New York. Hun har fordypet seg i improvisasjon, komposisjon, kontaktimpro og spesielt i Ensemble Thinking – en «toolbox» for scenisk gruppeimprovisasjon og kompositorisk bevissthet, utviklet av Nina Martin/Lower Left (USA). Hun deltar i ulike samarbeidsprosjekter i inn-og utland, skaper egne prosjekter og har satt i gang flere delingsarenaer, som Mind the Gap, Praxis Oslo og Praxisfestivalen.

Erikk McKenzie studerte skapende og utøvende dans ved Høyskolen i Stavanger og School for New Dance Development i Amsterdam, og har medvirket som koreograf og utøver i en rekke forestillinger samt i improvisasjonskontekst, samtidig som han har spilt konserter og komponert musikk for scenekunst.

www.erikkmckenzie.com
×