http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/https://www.barasigfusdottir.comhttp://www.dansit.no/aktiviteter/lulla-dybwikdans-no-juba-juba-festivalen/http://www.dansit.no/residens/kristina-gjems-your-shadow/http://www.dansit.no/aktiviteter/svartlamodagen-2019/Lørdag 25. mai: Studiovisning Fadi Giha
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Th'Line

Steelo & Th’Future – Th’Line (NO)

5. april 2019 - kl.19:30 ca 1 time 150 / 120 Sted: Lobbyen, Verkstedhallen Fullt program Forestillinger Multiplié dansefestival

“Th’Future is scary, but also beautiful…eh?”

I «Steelo & Th’Future» spiller Kristina Wallace den karismatiske workshopholderen Steelo, en influencer fra Belgia som kjenner de viktige folka du bør ha en god tone med. Du blir trygt loset gjennom en feelgood økt, og får med deg en bit av framtiden.

Konfrontert av kapitalismen, sosiale medier og maktoverskridelser drar Th’Line fokuset på kropp og image til det ekstreme i arbeidene deres. Kompaniet er opptatt av å utforske intrikate temaer som kan kjennes komplekse og vanskelige å snakke om. Det er nå litt over ett år siden #metoo var i media i Norge. Forestillingen «Steelo» understreker viktigheten av å fortsette å synliggjøre problemstillinger knyttet til maktmisbruk og trakassering for at opprydninger og strukturelle endringer kan skje.

Forestillingen tar også opp hvordan man i dagens “scrolle”-samfunn ikke går i dybden på saker og smykker seg med name-dropping for å fremstå oppdatert og viktig. I Steelos tilfelle er det den populære tematikken miljøvennlighet og klima.

Billetter kommer!

Om Th’Line

Th’Line er kjent for sin spesielle timing der de balanserer lek, humor og alvor på engasjerende måter. Th’Line ble etablert i 2006 og drives av dansekunstnerne Kristina Wallace og Ida Wigdel, begge utdannet samtidsdansere ved Kunsthøyskolen i Oslo og ansatt i Skuespiller-og Danseralliansen siden 2017. Kompaniet har utviklet et eget uttrykk som blander det vakre og det stygge, det dumme og det kule om hverandre på konfronterende vis.

Medvirkende

Koreografi, konsept, lys, tekst, lyd, kostyme, foto: Th’Line (Kristina Wallace og Ida Wigdel)
Steelo: Kristina Wallace
Rita (Steelo´s assistent) på lys og lyd: Ida Wigdel
Produsent: Caroline Blomqvist
Th’Future: TBA

×