http://www.dansit.no/residens/nansen-opeide-da-far-du-ikke-komme-i-bursdagen-min/http://www.dansit.no/aktiviteter/how-to-read-water-4-anna-thu-schmidt-no-de/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Juliane Schütz

SPOTS ARE BACK – Montage Dansekompani (NO)

4. april 2019 - kl.18:30 5. april 2019 - kl.13:00 ca 1 time 190 / 130 Sted: Lademoen Kunstnerverksteder Fullt program Forestillinger Multiplié dansefestival

I hvilken grad er mennesket i stand til å tenke og velge selv, og i hvilken grad blir vi styrt og ledet av andre?

URPREMIERE!

I denne danseforestillingen møter vi en flokk bestående av fire individer. Gjennom forestillingen utfordrer de fire danserne på scenen flere aspekter ved det vi kan kalle en felles bevissthet – eller «hivemind».

En flokk har på mange måter et felles tankesett i form av regler og normer, og er avhengig av en felles grunntanke for å kunne leve sammen i en relativt harmonisk tilværelse. Individet blir tilsidesatt til fordel for fellesskapet og det blir vanskelig å skille seg ut fra mengden.

Billetter

Om Montage Dansekompani

Montage dansekompani ble etablert i 2017 av dansekunstnerne Rebecka Lange, Emilie Thun, Heidi Grøtte og Marthe Aagesen, som alle er fra og har sitt virke i Trondheim. Kompaniet har etablert sin kunstneriske base i hjembyen, og har en visjon om å skape en visningsarena for danseprosjekter, produsere forestillinger jevnlig og bidra til det lokale scenekunstmiljøet. Montage ønsker å bidra til å øke interessen for scenekunst i Trondheim og Trøndelag, samt gjøre det attraktivt for dansekunstnere å etablere seg i Midt-Norge.

SPOTS ARE BACK er Montage Dansekompanis andre produksjon, og kompaniets første helaftens av– og med­– kompaniets dansere.

Medvirkende

Konsept, koreografi, utøvere: Rebecka Lange, Emilie Thun, Heidi Grøtte og Marthe Aagesen
Foto: Juliane Schütz
Støttet av: Trondheim Kommune og Fjelldansen
Co-produsert av: DansiT

×