http://www.dansit.no/residens/micha-goldberg-invisible-to-drones/http://www.dansit.no/aktiviteter/multiplie-dansefilm-2019/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Tale Hendnes

Sans og Samling – Becker/Fiksdal/Langgård (NO)

12. april 2018 - kl.17:00 13. april 2018 - kl.12:00 ca 40min 150 / 100 / 75 Sted: Teaterhuset Avant Garden PROGRAM Forestillinger Multiplié dansefestival

Velkommen inn i et fargesprakende univers for barn fra 0 – 3 år.

Sans og Samling er inspirert av barns åpne eksistens i verden – en verden der voksnes logikk ikke er gjeldende. I Sans og Samling møter barna et univers som hyller nettopp denne tilværelsen – her er det surrealistiske logisk, det absurde er normalt, opp er ned, det bittelille viser seg å være kjempestort.

Sans og Samling er en forestilling, en opplevelse, en samling av sanseinntrykk i et installasjonsunivers. Gjennom deltakelse med egne kropper og sanser blir barna selv en del av helheten – en kattepusmyk fisk kan sittes på, en banan begynner å synge når den klappes, en kaktusstikkende sky lukter peppermynte når den klemmes, eller en danser får et nytt hode for hver gang hun stuper kråke.

Inspirert av 70-tallets sterke farger og analoge virkemidler vil barna få en helhetsopplevelse hvor leken, fantasien og det absurde røres sammen til et fargesprakende univers fra sans og samling!

Billetter torsdag 12. april kl. 17   Billetter freda 13. april kl. 12

 

Biografi

Ingri Midgard Fiksdal er norsk scenekunstner og koreograf. Hun er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo, og Skolen for Samtidsdans, og er for tiden doktorgradsstipendiat ved Kunsthøgskolen i Oslo. Fiksdal har produsert flere danseforestillinger som har turnert både nasjonalt og internasjonalt.

Medvirkende

Konsept: Becker/Fiksdal/Langård
Koreografi: Ingri Fiksdal
Musikk: Ingvild Langgård
Scenografi og kostymer: Signe Becker
Utøvere: Hanne Frostad Haakonsen, Trine Lise Moe
Lyd: Kristjan Belgau
Produsenter: Eva Grainger, Pernille Mogens
Internasjonalt salg og markedsføring: Nicole Schuchardt
Produsert av: Ingri Fiksdal
Samproduksjon: Dansens Hus
Støttet av: Norsk Kulturråd, Stipendiatprogrammet ved Kunsthøgskolen i Oslo og Sparebankstiftelsen DNB.
Foto: Tale Hendnes

×