http://www.dansit.no/residens/fredrik-petrov-folklore/http://www.dansit.no/aktiviteter/quantum-entanglement/http://www.dansit.no/aktiviteter/utsatt-sacrificing-motorpsycho-og-impure-company-no-ir/http://www.dansit.no/aktiviteter/circus-absence/http://www.dansit.no/aktiviteter/penga-eller-livet-et-fagprogram-om-a-forvalte-resurser-og-skape-en-baerekraftig-kunstnerkarriere/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Samtidsdans med Marie Rechsteiner

19. november 2021 - kl.10:00 26. november 2021 - kl.10:30 1,5 time Sted: DansiT PRODA

Klassen baserer seg på releaseteknikk, gulvarbeid og somatiske praksiser som påvirker min egen praksis som utøver. Fokuset ligger på å skape flyt og hvordan effektivt utnytte tyngdekraften, samtidig som å kunne skape forlengelse i kroppen. Klassen består av elementer av improvisasjon, gulvarbeid og satte kombinasjoner.

Om Marie Rechsteiner

Marie Rechsteiner er en norsk samtidsdanser og koreograf, basert mellom Trondheim og Berlin. Etter endt utdanning ved Universitetet i Stavanger i 2012 har hun vært engasjert i en rekke forestillinger og samarbeidsprosjekter, i tillegg til egen praksis. Som utøver har hun jobbet med blant annet Malin Bülow, Cirka Teater, Benoit Maubrey, Raffaella Galdi, Yan Leiva, Christian Falsnaes og Alexandra Pirici og vært en del av samarbeidsprosjektet Yngvesson/Rechsteiner. Hun har siden 2014 vært en del av studiokollektivet Garage – Atelier für Kunst und Tanz i Berlin.

×