http://www.dansit.no/residens/caisa-rostad-pappaprosjektet/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2021/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Roundtable: Fest en Fest – Heidi Rustgaard (NO/UK)

4. april 2019 - kl.12:00 2 timer Gratis Sted: DansiT Fullt program Multiplié dansefestival Kurs og samtaler

Er dagens festival, turnering og produksjonsmodeller fortsatt relevant og for hvem?

Hvordan kan vi unngå å gjenta de samme gamle historiene igjen og igjen, men åpne dørene for en ny fremtid?

Fest en Fest er en ny festival for utvidet koreografi i Deptford London initiert av koreografene Heidi Rustgaard og Hanna Gillgren. Ved å stille spørsmål til koreografisk praksis, konteksten for kunstproduksjon, nåværende programmering og estetiske maktstrukturer, har festivalen som mål å gi rom for kunstnere og publikum til å komme sammen for å presentere arbeid og ideer; diskutere, provosere, påvirke og være en kraft for forandring.

Prosjektet stiller spørsmål til estetiske kraftstrukturer og tar sikte på å låse opp nye måter å lage og oppleve scenekunst. Prosjektet søker å ta hensyn til kunstnernes behov og hva vi er opptatt av i dag, og foreslår å utvikle en festivalstruktur der kunstnere er aktivt involvert i prosessen med hvem og hva som vises.

I forbindelse med utviklingen av neste festival inviterer Heidi til samtaler om hva en festival kan være. Vi møter hverandre likestilt for å spekulere rundt nye måter å presentere dans og koreografi.

www.festenfest.info
×