http://www.dansit.no/residens/caisa-rostad-pappaprosjektet/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2021/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Stein Larsen

PRODA med Kine Kvarme Tørring

6. desember 2019 - kl.11:30 13. desember 2019 - kl.09:30 1,5 time Sted: DansiT PRODA

Underviser en todelt klasse. Første del vil bestå av en contemporary barre med hovedvekt på klassisk teknikk i en litt «friere» form. Andre del består av øvelser og koreografi i senter. Andre del vil være mindre ”klassisk”, og mer i sjangeren contemporary jazz. Fokus vil være teknikk, styrke og flyt.

Om Kine Kvarme Tørring

Kine K. Tørring ble uteksaminert ved Den Norske Balletthøyskole med fordypning i jazz, samt pedagogikk, i 2007. Har i tillegg en master i barnekultur og kunstpedagogikk. Som danser har hun medvirket i forskjellige produksjoner av Kompani Trondheim, TSO Musikkteater sine oppsetninger Czardasfyrstinnen og Carmen, og Opera Trøndelags Olav Engelbrektsson. Periodevis har hun turnert med danseforestillingen Stjerne* gjennom DKS og hatt flere freelanceengasjement som danser og koreograf. Jobber fast som lærer ved Inderøy vgs og i Trondheim kommunale kulturskole.

×