http://www.dansit.no/residens/fredrik-petrov-folklore/http://www.dansit.no/aktiviteter/quantum-entanglement/http://www.dansit.no/aktiviteter/utsatt-sacrificing-motorpsycho-og-impure-company-no-ir/http://www.dansit.no/aktiviteter/circus-absence/http://www.dansit.no/aktiviteter/penga-eller-livet-et-fagprogram-om-a-forvalte-resurser-og-skape-en-baerekraftig-kunstnerkarriere/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Pedagog Kine Kvarme Tørring

Contemporary barre med Kine Kvarme Tørring

5. november 2021 - kl.09:00 6. november 2021 - kl.10:00 1,5 time Sted: DansiT PRODA

Kvarme Tørring underviser en todelt klasse. Første del vil bestå av en contemporary barre med hovedvekt på klassisk teknikk i en litt «friere» form. Andre del består av øvelser og koreografi i senter. Andre del vil være mer i sjangeren contemporary jazz. Fokus vil være teknikk, styrke og flyt.

Om Kine Kvarme Tørring

Kine K. Tørring ble uteksaminert ved Den Norske Balletthøyskole med fordypning i jazz, samt pedagogikk, i 2007. Har i tillegg en master i barnekultur og kunstpedagogikk. Som danser har hun medvirket i forskjellige produksjoner av Kompani Trondheim, TSO Musikkteater sine oppsetninger Czardasfyrstinnen og Carmen, og Opera Trøndelags Olav Engelbrektsson. Periodevis har hun turnert med danseforestillingen Stjerne* gjennom DKS og hatt flere freelanceengasjement som danser og koreograf. Jobber fast som lærer ved Inderøy vgs og i Trondheim kommunale kulturskole.

×