http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/https://www.barasigfusdottir.comhttp://www.dansit.no/aktiviteter/lulla-dybwikdans-no-juba-juba-festivalen/http://www.dansit.no/residens/kristina-gjems-your-shadow/http://www.dansit.no/aktiviteter/svartlamodagen-2019/Lørdag 25. mai: Studiovisning Fadi Giha
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Karen & Erikk

PRODA med Karen Høybakk Mikalsen og Erikk McKenzie

17. mars 2019 - kl.11:30 1,5 time Sted: DansiT PRODA

Gjennom å vekke sanser og instinkter, både solo, med partner og i gruppe, vil vi undersøke kroppens og fantasiens bevegelsesmuligheter. Med utgangspunkt i improvisasjon, komposisjon og Ensemble Thinking – en «toolbox» for scenisk gruppeimprovisasjon – samler vi verktøy for å komponere sammen og for hverandre. Klassene akkompagneres med live musikk av Erikk McKenzie.

I etterkant av workshop vil Karen og Erik gjøre en 20-30 minutters improvisasjon, hvor de har invitert med dansekunstner Ingeborg Dugstad Sanders.

Om Mikalsen og McKenzie

Karen Høybakk Mikalsen arbeider som dansekunstner, koreograf og pedagog og er utdannet ved Skolen for samtidsdans, Dansehøgskolan i Stockholm (DOCH), utveksling ved SEAD i Østerrike og etterutdanning ved bl.a Movement Research i New York. Hun har fordypet seg i improvisasjon, komposisjon, kontaktimpro og spesielt i Ensemble Thinking – en «toolbox» for scenisk gruppeimprovisasjon og kompositorisk bevissthet, utviklet av Nina Martin/Lower Left (USA). Hun deltar i ulike samarbeidsprosjekter i inn-og utland, skaper egne prosjekter og har satt i gang flere delingsarenaer, som Mind the Gap, Praxis Oslo og Praxisfestivalen.

Erikk McKenzie studerte skapende og utøvende dans ved Høyskolen i Stavanger og School for New Dance Development i Amsterdam, og har medvirket som koreograf og utøver i en rekke forestillinger samt i improvisasjonskontekst, samtidig som han har spilt konserter og komponert musikk for scenekunst.

×