http://www.dansit.no/aktiviteter/multiplie-dansefilm-2018/http://www.dansit.no/aktiviteter/bent-out-of-shape-deed-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/again-av-zero-visibility-corp/http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-hvor-har-du-vaert-multiplie-2018/http://www.dansit.no/hjem/kontakt/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-tilt-grow-velkommen-til-audition/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

PRODA med Guro Rimeslåtten (Carte Blanche)

13. oktober 2017 - kl.10:30 1,5 timer Sted: DansiT PRODA

Denne klassen er bygd opp som en lengre barre med utgangspunkt i den klassiske ballettens base, kombinert med gulvarbeid i senter.

Gjennom øvelsene fokuseres det på bevegelse i torso og hofter, og en mulighet for den enkelte danser til å jobbe med egne behov. Arbeidet i senter forsetter med større fokus på gulvarbeid, og en kontinuerlig tanke om å finne en frihet for den enkelte danser innenfor øvelsens form.

Om Guro Rimeslåtten

Guro Rimeslåtten (1981) er utdannet danser og pedagog ved KhiO 1999-2002. Hun debuterte som danser i Carte Blanche i 2004 med koreografen Ohad Naharin, og hadde siden ulike vikariat før hun ble fast ansatt i 2008. Rimeslåtten har også fra 2004 undervist lengre perioder i moderne dans og koreografiske fag ved KhiO.

×