http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/https://www.barasigfusdottir.comhttp://www.dansit.no/aktiviteter/lulla-dybwikdans-no-juba-juba-festivalen/http://www.dansit.no/residens/kristina-gjems-your-shadow/http://www.dansit.no/aktiviteter/svartlamodagen-2019/Lørdag 25. mai: Studiovisning Fadi Giha
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

PRODA i Kristiansund: contemporary ballett og contemporary jazz med Kine Kvarme Tørring

2. juni 2018 - kl.10:30 3 timer Sted: Kristiansund Sted: Operaens Ballettsenter PRODA
Contemporary ballett: Barre og senter i en litt friere form til fengende musikk. En teknisk klasse med fokus på blant annet styrke, flyt, tyngde i gulv og strekk.
Contemporary jazz/rep: Fortsettelse av contemporary ballettklasse med øvelser i senter og koreografiarbeid. Fokus på å bevege seg stort og bruke gulvet organisk, i tillegg til å integrere det vi har jobbet med i timen før.

Dagens oppbygging:

10:30-12:00: contemporary ballett

12:00-12:30: pause

12:30-13:30:  contemporary jazz

 

Om Kine K. Tørring

Kine Kvarme Tørring er utdannet danser ved Norges Dansehøgskole med fordypning i jazz samt pedagogikk i 2007. Har jevnlig tatt kurs i LA og NY etter endt utdanning. Er en av initiativtakerne til Kompani Trondheim, et profesjonelt jazz/moderne kompani som jobber aktivt for å fremme dansen i Trøndelag. Hun var både danser og produsent for deres første helaftens produksjon « FIX». Periodevis har hun turnert med forestillingen Stjerne.*, i Dks. Flere engasjement som freelance danser i blant annet TSO, Showpatruljen, Opera Trøndelag etc., i tillegg til skuespiller/danser/koreograf i Rabarbrateateret. I undervisningssammenheng jobber hun ved danselinja på Inderøy vgs, og tar freelance pedagog- og koreografioppdrag, som f.eks. regi på Mgp jr. sitt juleshow. Kine er også masterstudent i Barnekultur og kunstpedagogikk ved Dronning Maud.
×