http://www.dansit.no/events/kurs/http://www.dansit.no/residens/kompani-morell-forelska/http://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens/http://www.dansit.no/utlysninger/open-call-vinvalsen-trondheim/http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Morten Berentsen

Prinsessen på erten – dybwikdans (NO)

4. april 2019 - kl.17:00 40 min 150 / 75 Sted: Trøndelag Teater Fullt program Forestillinger Multiplié dansefestival Dansenett Norge

Velkommen til en eventyrlig danseforestilling

Alder: 3-5 år

dybwikdans har basert denne forestillingen på eventyret Prinsessen på erten av Hans Christian Andersen. I denne versjonen formidles historien gjennom tekst og dans, i en sanselig scenografi. dybwikdans har ivaretatt det underlige i eventyret, samtidig som historien fremstilles med et annerledes blikk på prinser og prinsesser.

Kompaniet har flere ganger tidligere arbeidet med H. C. Andersen sine eventyr og ønsker å ivareta eventyrtradisjonen og stimulere til undring og fantasi i samspill med barna. Barnehager har vært aktive bidragsytere i utviklingen av denne forestillingen.

Billetter

Om dybwikdans

Stavangerbaserte dybwikdans har de siste årene produsert scenekunst for de aller yngste. Forestillingene er vist nasjonalt og internasjonalt. dybwikdans ønsker i sine forestillinger å skape nære møter mellom utøvere og de besøkende, hvor deltakelse er med på å prege forestillingene.

Medvirkende

Idéutvikling: Siri Dybwik
Musikk: Nils Christian Fossdal
Utøvere: Gerd Elin Aase og Nils Christian Fossdal
Scenografi: Kit Bjorn Petersen
Søm: Britt Stigen Martinsen og Monica Öhman
Foto: Morten Berentsen / Manuel Moreira
Co-produsent: RAS – Regional Arena for Samtidsdans
Støttet av: Stavanger kommune, Sandnes kommune, Rogaland fylkeskommune, RAS, UiS, FFUK og komponistenes vederlagsfond

 

 

×