http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-60secondsdance-topp-10-stem-pa-din-favoritt/http://www.dansit.no/events/multiplie/http://www.dansit.no/aktiviteter/oxytrain-biongschia-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/apninger-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/sang-stepp-og-samtidsdans-vers-2-rabagast-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/gronn-magnus-myhr-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/ravemachine-doris-uhlich-michael-turinski-at/http://www.dansit.no/aktiviteter/encryption-tony-tran-andreas-leonardsen-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/bent-out-of-shape-deed-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/flakkande-roynd-rannei-grenne-og-solveig-styve-holte-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/again-av-zero-visibility-corp/http://www.dansit.no/aktiviteter/sans-og-samling-ingri-fiksdal-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/en-til-en-to-tre-fire-eller-femten-terje-tjome-mossige-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/hyperfruit-ludvig-daae-og-joanna-nordahl/http://www.dansit.no/aktiviteter/church-of-dancy-asrun-magnusdottir-is/http://www.dansit.no/aktiviteter/hvor-har-du-vaert-the-urban-playground-team-uk/http://www.dansit.no/aktiviteter/blanks-ingrid-berger-myhre-no/http://www.dansit.no/hjem/kontakt/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Allan Hiley

OXYTRAIN – Biong/Schia (NO)

10. april 2018 - kl.18:00 40 min Sted: Teaterhuset Avant Garden PROGRAM Multiplié dansefestival

I OXYTRAIN tar Biong/Schia utganspunkt i sammenhengen mellom hormoner og bevegelser. I et maksimalistisk landskap balanserer de mellom parodi og inderlighet.

Livet reiser inni meg. Strømmer av følelser, assosiasjoner og parodier i unummerert rekkefølge. Glitrende minner, oppblåste drømmer og gyllne øyeblikk.
Hjertet eksploderer i konfetti. 8 kg gull i millioner av biter fyker,
klistrer seg fast i huden. Gull er glatt å danse på. Jeg mister fotfestet.
Kvalmende positivitet kan bli så voldsomt at man vil vrenge seg ut av sitt gode skinn.
Det er tungt å være større enn seg selv.

Biong/Schia ble etablert i 2013 av Katja Henriksen Schia og Nina Biong. De har sammen produsert 4 danseforestillinger. I sine prosjekter utforsker de ofte sammenhengen mellom sinn, bevegelser og menneskers intuitive uttrykksformer.

Medvirkende

Koreografi og konsept: Biong/Schia
Utøvere: Katja Henriksen Schia og Nina Biong
Komponist: Åse Ava Fredheim
Foto: Allan Hiley
Video/klipp: Ola Thingstad
Kostyme: Kristine Gjems

×