http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/https://www.barasigfusdottir.comhttp://www.dansit.no/aktiviteter/lulla-dybwikdans-no-juba-juba-festivalen/http://www.dansit.no/residens/kristina-gjems-your-shadow/http://www.dansit.no/aktiviteter/svartlamodagen-2019/Lørdag 25. mai: Studiovisning Fadi Giha
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Kunstnerisk avkastning – Maja Roel (NO)

13. april 2016 - kl.19:00 Sted: Olavshallen Lille Sal Fullt program Forestillinger Multiplié dansefestival

Hva er verdien av en scenekunstopplevelse?

I Kunstnerisk avkastning presenterer Maja Roel et knippe små verk, representert som kandidater i en konkurranse hvor målet er å oppnå høyst mulig kunstnerisk avkastning.

Ved å utsette sin egen kunst for konkurranse, utforsker Roel hvordan et markedsliberalistisk tankesett kan påvirke kunsten.

Kjøp billett her!

Om Maja Roel

Maja Roel er danser og koreograf med base i Oslo. Hun har utdannelse fra Høyskolen for Scenekunst i Amsterdam, Skolen for Samtidsdans og Universitetet i Oslo. Roel har siden 2005 utviklet en rekke sceniske verker som blant annet har tematisert døden, ondskap og kjønn og kategorier. Maja Roel er tildelt treårig arbeidsstipend for yngre/nyetablerte kunstnere fra Statens kunstnerstipend.

×